Dragoste mare la antrenamentele Simonei Halep. Ce i-a făcut iubitul Toni Iuruc

Andrei Cezar 05.06.2020, 13:50

”Love is in the air” spune John Paul Young în celebrul său cântec, iar sintagma se potrivește perfect pentru atmosfera de la antrenamentul Simonei Halep. Sportiva a fost susținută de iubitul ei, Toni Iuruc, de pe margine, cu iubire și… pupici.

Dragoste mare la antrenamentele Simonei Halep

Starea de urgență a trecut, iar sportul începe să prindă din nou viață. Mulți sportivi au revenit la antrenament, iar unele competiții sportive, cum ar fi Liga 1 de fotbal, se reiau.

Chiar dacă nu se știe exact când va juca primul meci de tenis, într-o competiței oficială, Simona Halep a revenit pe terenul de antrenament. Alături de colaboratorii ei, sportiva româncă a tras tare pentru a ajunge din nou la forma care a consacrat-o.

Viitorul soț Simonei, Toni Iuruc, a fost și el prezent pentru a o susține de pe margine. Și nu oricum, ci oferindu-i sportivei momente de dragoste, care cu sigurnață au ajutat-o să se mobilizeze și mai mult.

După o serie de lovituri cu racheta de tenis, Simona a mers la marginea terenului pentru o scurtă conversație cu iubitul ei. La final, Toni Iuruc, i-a arătat cât de mult o iubește oferindu-i un pupic pe obraz în văzul lumii.

 

Dragoste mare la antrenamentele Simonei Halep. Ce i-a făcut iubitul Toni Iuruc
Dragoste mare la antrenamentele Simonei Halep. Ce i-a făcut iubitul Toni Iuruc
FOTO: Spynews.ro

Fanii, prezenți și ei la antrenamentul Simonei Halep

La auzul veștii că sportiva româncă a reînceput antrenamentele pe terenul de tenis, fanii au sosit și ei pentru a-i fi alături. La finalul programului, Simona a fost înconjurată de copii cărora le-a dat autografe și alături de care s-a fotografiat.

Pe toată perioada stării de urgență Simona Halep a fost ca un leu în cușcă. Încă de la începutul pandemiei, tenismena și-a manifestat dorința arzătoare de a reveni cât mai curând pe teren.

„Mi-e dor să lovesc mingea, să concurez, să călătoresc. De fapt, îmi lipsește totul. Este amuzant, când ceva îți este luat, atunci realizezi cât însemna pentru tine. Viața mea, așa cum o știu, s-a schimbat peste noapte. A fost foarte ciudat”, a vorbit Simona Halep, pentru primaonline.it.

Urmăriți Impact.ro și pe