Ce culori poți folosi pentru decorarea casei tale, potrivit experților Visuri la Cheie

Daria Petrescu 19.08.2020, 11:51
Ce culori poți folosi pentru decorarea casei tale, potrivit experților Visuri la Cheie

Atunci când ne gândim la decorarea casei noastre, ne vin în gând o mulțime de variante despre cum să combinăm mai bine culorile pentru ca totul să iasă perfect. Sigur că, puteți apela la un arhitect, în acesta caz, dacă vă permite buzunarul sau, puteți împrumuta idei de la cei mai buni. De exemplu, experții de la Visuri la Cheie îți spune ce culori poți folosi pentru decorarea casei tale. Rezultatul ar putea fi unul spectaculos, în cazul în care urmați toți pașii.

Pasiunea Cristinei Joia pentru artă se face remarcată în fiecare proiect de la Visuri la cheie

Iată cum aceasta, își transpune emoțiile și sentimentele în lucrările care întregesc locuințele oamenilor. Ea a vorbit pentru Pro TV despre tendințele acestui an.

„Suprafețele texturate ocupă un loc de cinste. Fie că ne referim la piese de mobilier din lemn neșlefuit, la pereți acoperiți cu tapet reliefat sau la textile pentru casă din țesături prețioase și plăcute la atingere. Texturile ocupă un loc de cinste în topul preferințelor designerilor, când vorbim despre interioarele anului 2020”, a declarat Cristina Joia.

Laura Boghiu ține cont de caracteristicile Feng Shui

Laura Boghiu caută elemente care aduc energie bună și transformă întotdeauna spațiile în locuințer cu adevărat utile.

„Cu câteva trucuri generale, poate fi creată iluzia de spațiu. Este vorba despre  culorile pe care le folosești în dormitor, care trebuie să fie deschise, pastel. Oglinzile nu trebuie să uiți de ele! Lasă mereu senzația că s-a mărit optic spațiul. Dulapurile ar trebui să fie făcute pe comandă. Așa te vei folosi de fiecare centimetru din dormitor în favoare ta. Trebuie să fie până în tavan”, spune Laura.

Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, doi dintre cei mai inventive arhitecți

Alina Vîlcu și Omid Ghannadi fac parte din proiectul Visuri la Cheie și predau împreună cursuri la Inside Academy. Își împărtășesc experiența cu toți cei care vor să obțină mai multe informații în domeniu. Aceștia au capacitatea de a transforma cel mai mic loc din casă în ceva foarte util.

Spațiul de lucru trebuie să fie cât mai aproape de fereastră
Spațiul de lucru trebuie să fie cât mai aproape de fereastră

„Cea mai importantă și prețioasă tendință este cea legată de slow living, de conectarea cu natura. E bine, oricât de mică este casa, să avem elemente cu care ne creăm aceste solo spații: paravane, plante, draperii, mobilă tip „room divider”.

Să ne înconjurăm cu obiecte care au încărcătură de semnificație și poveste. Amintiri din vacanțe dragi, legate de oameni dragi. Apoi ne vom juca cu lumina, vom folosi o lumină cât mai caldă, și.. cu plantele”, dezvăluie Alina pentru PRO TV.

Amplasați spațiul de lucru cât mai aproape de fereastră

„Dacă nu colaborăm cu un architect e important să reușim să avem o locuință ordonată, curată, în culori neutre și să scăpăm de lucrurile inutile din viața noastră. Este important să ne folosim de perioada asta, să ne apropiem de casa noastră, să ne împrietenim, să o facem să fie mai mult.. acasă”, a adăugat Omid.

„Pentru mulți dintre noi biroul s-a mutat acasă. Recomandarea mea este să vă amplasați spațiul de lucru cât mai aproape de o fereastră și să vă creați spații care să vă permită să vă aduceți la îndemană toate instrumentele pe care le considerați esentiale în desfasurarea activității”, a spus și Valentin Ionașcu, un alt architect talentat de la Visuri la Cheie.

 

Urmăriți Impact.ro și pe