Cum te poți înscrie la Visuri la Cheie de la PRO TV. Încep pregătirile pentru sezonul 7 al emisiunii

Diana Radu 05.02.2020, 16:06
Cum te poți înscrie la Visuri la Cheie de la PRO TV. Încep pregătirile pentru sezonul 7 al emisiunii

Emisiunea „Visuri la Cheie” de pe PRO TV dă startul înscrierilor pentru sezonul cu numărul 7. Astfel, cei care vor să facă parte din echipa Visuri la Cheie și care știu o familie care are nevoie de ajutor, sunt invitați la preselecții. Află când vor avea avea loc preselecțiile pentru noul sezon al emisiunii prezentate de Dragoș Bucur de pe PRO TV.

Cum te poți înscrie la Visuri la Cheie de la PRO TV

Producătorii postului de televiziune PRO TV pe care se difuzează emisiunea Visuri la Cheie a anunțat când încep înscrierile pentru noul sezon. Cei care vor să facă parte din noul sezon și să aducă fericire oamenilor lipsiți de adăpost, pot intra pe visurilacheie.protv.ro. Dacă ai informații în legătură cu o familie nevoiașă, fă-le cadou o casă complet renovată, tot ce trebuie făcut este sa le spui povestea.

„Începe încă un sezon din Visuri la cheie, unde voi fi alături de Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali. Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor și care cred că pot deveni modele pentru societatea românească a anului 2020 să se înscrie în preselecția pentru Visuri la cheie, pentru că noi abia așteptăm să îi cunoaștem”, a declarat Dragoș Bucur, gazda emisiunii.

visuri la cheie, dragos bucur, pro tv
Dragoș Bucur, gazda emisiunii Visuri la cheie

În cele șase sezoane, echipa Visuri la Cheie a reușit să renoveze 64 de locuințe și să aducă zâmbete și bucurie în viața oamenilor fără speranță. Acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul celor care au făcut cunoscute viața lor, dăruindu-le o nouă șansă. Doar așa echipa Visuri la Cheie a reușit să le aducă o schimbare la viață oamenilor.

Echipa formată din Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin, sunt pregătiți să pornească din nou într-o aventură pentru renovarea noilor case și așteaptă cu brațele deschise pe cei care vor să li se alăture.