Dovada că Măruţă urmăreşte un mare show de la Antena 1. A filmat totul: „Eşti tare, bravo!”

Andra Daoud 04.04.2022, 13:41
Dovada că Măruţă urmăreşte un mare show de la Antena 1. A filmat totul: „Eşti tare, bravo!”

Show-urile de succes, care țin milioane de telespectatori în fața ecranelor, au fani și în rândul vedetelor de la alte televiziuni. Cătălin Măruță recunoaște o producție de succes și nu se sfiește să o laude, atunci când este cazul. Prezentatorul de la Pro TV nu a făcut un secret din faptul că urmărește una dintre cele mai de succes emisiuni de la Antenă.

Dovada că Măruţă urmăreşte un mare show de la Antena 1

Show-ul „Dancing on Ice – vis în doi” a cucerit telespectatorii de la prima difuzare, iar printre cei care îl urmăresc se numără și Cătălin Măruță. Prezentatorul s-a întâlnit cu una dintre concurentele din emisiune și a ținut să imortalizeze momentul și să îl împărtășească pe internet. Măruță s-a întâlnit cu Sore în fața școlii unde învață copiii lor și a lăudat-o pe frumoasa artistă pentru prestația din emisiune.

Când vii la școală și găsești cea mai tare patinatoare, pregătită să ducă fetița la școală. Băi, ești tare! Pe bune, ești foarte tare!”, a spus Cătălin Măruță în timp ce o filma pe Sore.

Artista a apreciat complimentele și a dezvăluit că, imediat ce își lasă fetița la școală, va pleca la antrenament, pentru a pregăti momentul din emisiunea de sâmbăta viitoare.

Dovada că Măruţă urmăreşte un mare show de la Antena 1. A filmat totul: „Eşti tare, bravo!”
Sore, surprinsă de Cătălin Măruță

Sore și partenerul ei au impresionat cu dansul de sâmbătă seară

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat excelent în ediția de sâmbătă, 2 aprilie, a emisiunii „Dancing on Ice – vis în doi”. Cei doi au impresionat juriul, dar și publicul de acasă cu mișcările lor. Ei au creat un moment artistic pornind de la o animație foarte cunoscută, „Frozen”, și au dansat pe gheață pe melodia „Let it go”.

Elsa a fost cu siguranță, a fost un dans cursiv, ușor ca un fulg. Eu nu merg numai pe direcția aia. Am văzut căzătura și o voi depuncta. Nu pot să trec cu vederea”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 7,5.

„Doamne, Sore, radiai, ai fost superbă. Ai căzut, te vor depuncta. Nu e treaba mea. Ce vreau să înțeleagă publicul, ei știu să se apere pe dans. Ati apărat superb. Ai intrat în personaj. A fost superb momentul”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 9.

„Sore, te-ai ridicat foarte repede și ai intrat în program. Din păcate, ai căzut și depunctăm. Foarte bună provocarea juriului, cu final. Te felicit. Se vede că chiar dacă ai căzut stăpânești mai bine patinele”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 7,5.

„Asta numesc eu un program muncit. Sore, ți-ai dat silința să iasă programul perfect. Ai muncit la acea ridicare. Amândoi ați dus acest program în echipă. Aveți conexiuni. Porogramul are dificultate”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9.

Urmăriți Impact.ro și pe