Cine este Sore, noua concurentă de la „Dancing on ice”. Vedeta, pentru prima oară într-un show de la Antena 1

Badea Violeta 04.02.2022, 09:52

Sore, pe numele ei real, Sorina Mihalache este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Vedeta și-a câştigat notorietatea odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune „Pariu cu viața”. Acum, aceasta este o figură extrem de cunoscută și în mediul online, acolo unde are aproape 900 de mii de urmăritori pe contul de Instagram. Cei care o îndrăgesc vor avea ocazia să o urmărească în show-ul „Dancing on Ice”, ce urmează să fie difuzat la Antena 1!

Sore participă la noul show Dancing on Ice, de la Antena 1

Veste uriașă pentru fanii Antena 1! Postul de televiziune pregătește noi surprize în această primăvară. Una dintre acestea va fi show-ul „Dancing on Ice: Vis în doi”, o emisiune care se anunță a fi de mare succes.

În acest show grandios, vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Nu mai puțin de nouă nume sonore din țara noastră și-au dat acceptul pentru a participa la competiția difuzată de Antena 1. Printre participanți va fi și Sore care se declară extrem de entuziasmată de acest proiect.

„Abia așteptam să pot vorbi despre faptul că primăvara aceasta o voi petrece dansând pe gheață. Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlinește un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prințesa gheții.

Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta primit să învăț să fac prize spectaculoase, piruiete și să valsez elegant. Totul pe patine”, a declarat artista.

Alături de Sore, alte opt vedete vor lua parte la acest show. Este vorba de Iulia Albu, Nicolai Tand, Cosmin Natanticu, Ruby, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu. Ei vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști și vor încerca să le ofere celor de acasă un spectacol de excepție!

Sorina Mihalache
Sorina Mihalache

Sore este o artistă împlinită și o mămică fericită

Sore, în vârstă de 32 de ani, se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, frumoasa blondină a făcut furori cu trupa LaLa Band și a devenit extrem de cunoscută în lumea muzicii. Mai târziu, vedeta a pus bazele unei afaceri de succes.

Mai exact, Sore și-a lansat un brand de haine și vânzările merg de minune. Dincolo de toate aceste activități care-i ocupă destul de mult timp, artista are și meseria de mamă. Frumoasa blondină are o fetiță superbă pe nume Erin, în vârstă de 6 ani.

Artista postează destul de des fotografii cu ea, special pentru fani. În schimb, Sore preferă să-l țină departe de lumina reflectoarelor pe partenerul ei de viață, avocatul Mircea Julean. Cei doi sunt împreună din 2014, dar nu au ajuns încă în fața altarului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...