Cum a fost surprinsă Elena Udrea alături de fiica sa, pe stradă. Eva Maria, un copil răsfăţat. FOTO EXCLUSIV

Nicu Stan, Mirabela Năstase 31.03.2021, 12:19

Cum a fost surprinsă Elena Udrea alături de fiica sa, pe stradă. Eva Maria, un copil răsfăţat. Fosta apropiată a lui Traian Băsescu a fost surprinsă pe o stradă din nordul Bucureștiului.

Elena Udrea, surprinsă în nordul Capitalei alături de fetița ei, Eva Maria. Cele două au șofer și limuzină de 150000 de euro FOTO EXCLUSIV

Elena Udrea a fost surprinsă pe o stradă din nordul Capitalei alături de fiica sa, Eva Maria. Din imaginile surprinse se poate vedea că Eva Maria este un copil răsfăţat.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului și apropiată a fostului președinte Traian Băsescu a fost surprinsă ieşind cu micuţa Eva Maria în braţe dintr-o clădire de pe sos Nordului.

Masina cu care se deplaseaza Elena Udrea costa 150000 de euro
Masina cu care se deplaseaza Elena Udrea costa 150000 de euro

Șoferul i-a deschis ușa fostei blonde de la Cotroceni

Elenei Udrea i-a fost deschisă portiera de către angajatul şofer, iar după ce s-au îmbarcat în limuzina Mercedes în valoare de 150.000 de euro, cei trei au plecat către Corbeanca zonă carantinată, acolo unde şi locuieşte fosta blondă de la Cotroceni.

Pe de altă parte, Elena Udrea are probleme mari în dosarul finanțării campaniei electorale a lui Traian Băsescu, dosar în care a fost condamnată, în primă instanță, la 8 ani de închisoare. După ce a aflat pedeapsa, Elena Udrea s-a pus pe făcut dezvăluiri din sânul familiei.

Elena Udrea a recunoscut că este geloasă

Elena Udrea a recunoscut că este geloasă și a și spus pe cine. Totul a început după ce fetița ei, Eva Maria, a mai crescut și i-a dat motive de îngrijorare mamei sale. Fosta blondă de la Cotroceni a descris o situație cu care sigur s-au confruntat și se vor confrunta multe dintre mămici. Eva Maria își dorea să petreacă mai mult timp cu tatăl ei, Adrian Alexandrov, nu cu ea, atunci când acesta era acasă.

”Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta”, a dezvăluit Elena Udrea.

Cum a petrecut Elena Udrea de Ziua Mamei

Întrucât era perioada de dinaintea Zilei Mamei, 8 martie, fostul politician a povestit cum avea să petreacă această zi importantă.

”Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati (n.r.: Adrian Alexandrov), după care vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră. Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, spunea Elna Udrea.