Două vedete de la Antena 1 au semnat cu Pro TV. Se anunţă un show cu multă aventură. Despre cine este vorba

Andra Daoud 21.02.2022, 14:34
Două vedete de la Antena 1 au semnat cu Pro TV. Se anunţă un show cu multă aventură. Despre cine este vorba

Pro TV anunță un nou format de emisiune, iar în rol principal sunt două vedete care în trecut au fost la Antena 1. Show-ul va fi unul plin de aventură, se va difuza pe platforma digitală a celor de la Pro TV și va începe pe 22 februarie. Abonații vor putea urmări, în fiecare săptămână, câte patru episoade noi. Cine sunt vedetele și ce spun despre noua provocare.

Două vedete de la Antena 1 au semnat cu Pro TV

Show-ul „Aventura, strigați ura!” începe marți, 22 februarie, pe VOYO. Este un nou format de emisiune, care se va difuza online, de patru ori pe săptămână: marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. În rolurile principale vor fi Speak și Ștefania, care au început anul cu o vacanță exotică, plină de suspans și situații neașteptate.

Cei doi sunt mari amatori de aventură, iar în urmă cu doi ani au participat la „Asia Express”, pe Antena 1. Au ajuns până în finală și au fost la un pas să câștige, dar echipa formată din Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea a ajuns înaintea lor la finalul cursei. După încheierea emisiunii, au avut un show pe YouTube, unde au invitat foști concurenți din emisiune și au vorbit despre experiența din Asia.

Speak a continuat colaborarea cu Antena 1 pentru o perioadă și a făcut o emisiune online, alături de Vlad Drăgulin, intitulată „Îs geană pi tini”, în care comentau diverse subiecte de pe internet.

Două vedete de la Antena 1 au semnat cu Pro TV. Se anunţă un show cu multă aventură. Despre cine este vorba
Speak și Ștefania vor fi protagoniști într-un show de aventură

Cum au ajuns să fie protagoniști într-un show de aventură

La începutul anului, Speak și Ștefania au plecat într-o vacanță exotică și plănuiau să viziteze mai multe locuri: Dubai, Seychelles, Jakarta și Bali. Numai că vacanța liniștită la care sperau s-a transformat într-o aventură plină de suspans și de situații neprevăzute. S-au infectat cu COVID-19 și au fost nevoiți să stea în carantină acolo, dar au avut parte de multe alte experiențe pe care le-au documentat.

Noi am plecat la începutul anului într-o vacanță prelungită, o vacanță în care am vrut să combinăm, cum am știut noi mai bine, aventura cu relaxarea. Am documentat toate peripețiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport și testele COVID-19 pozitive, până la timpul stat în izolare și așa a ieșit un jurnal de călătorie autentic și plin de haz. Garantez că vă veți distra cu noi și nu doar atât, veți vedea peisaje de vis și detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat”, a spus Speak.

Pentru Ștefania, „Aventura, strigați ura!” a pornit ca o joacă, din dorința de a păstra cât mai multe amintiri din vacanță.

Nu ne-am așteptat să facem atât de multe episoade, nu ne-am așteptat să trecem prin atât de multe peripeții. Am râs foarte mult împreună cu Ștefan, atât la filmări, cât și la montaj, sunt sigură că și oamenii care se vor uita la episoade se vor distra copios și vor afla lucruri noi. E un proiect pornit din pura dorință de a stoca amintirile și suntem extrem de nerăbdători să vedeți primul episod”, a spus Ștefania.

La finalul șederii în Seychelles, Ștefania și Speak au avut parte de un drum lung până în Jakarta. Acolo au fost nevoiți să stea în carantina obligatorie 6 zile. Izolarea s-a prelungit însă, după ce au fost depistați pozitiv la testele COVID-19. Toată aventura lor va putea fi urmărită pe platforma VOYO, începând de marți.

Urmăriți Impact.ro și pe