De ce Speak nu s-a căsătorit cu Ștefania, deși au trecut 2 ani de la cererea surpriză făcută la Asia Express. Și-a dorit ca fanii să afle chiar de la el

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 07.10.2021, 19:24

Speak a explicat de ce nu s-a căsătorit cu Ștefania, deși au trecut doi ani de când a cerut-o de soție în timp ce se aflau în competiția ”Asia Express”, unde în final au fost întrecuți de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Artistul și-a dorit să răspundă la această curiozitate a fanilor săi.

Care este motivul pentru care Speak nu s-a căsătorit cu Ștefania

În timpul celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, Speak le-a arătat tuturor cât de îndrăgostit este de partenera lui. Artistul a alintat-o ”Șoarec”, spre amuzamentul Ginei Pistol, căreia i-a mărturisit sigur pe el că Ștefania este ”aleasa”. Spre finalul competiției, el a cerut-o în căsătorie. Însă, la doi ani de la acel moment, nunta încă n-a avut loc.

”Păi cu pandemia asta… la noi nu este vorba despre a semna un act, ci de a avea parte de momente unice. Și momentan trăim niște vremuri în care nu putem risca un eveniment pe care îl vom face o singură dată în viață”, le-a spus Speak fanilor curioși în legătură cu amânarea nunții.

De asemenea, Speak a hotărât să răspundă și atunci când o persoană l-a întrebat dacă nu se teme că Ștefania se va despărți de el. ”Momentan nu cred că m-ar părăsi, dar cine știe, când o deveni o babă năzdrăvană ce gânduri va avea?!”, a fost răspunsul lui, cu ironie.

De ce Speak nu s-a casatorit cu Stefania, desi au trecut 2 ani de la cererea surpriza facuta la Asia Express. Si-a dorit ca fanii sa afle chiar de la el
Speak si Stefania

Speak, despre diferența de 10 ani dintre el și Ștefania

Anterior, Speak a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și Ștefania. Artistul a recunoscut că aceasta se simte în relația lor, dar a precizat că are și unele efecte bune. Partenera lui mai tânără cu 10 ani decât el i-a redat o abilitate.

”Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate.

Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!”, a spus fostul concurent de la ”Asia Express”, potrivit Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...