Andreea Marin, la Asia Express? Vedeta a recunoscut ce nu ar putea să facă: „M-au curtat”

Ioana Bucur 11.02.2022, 16:42
Andreea Marin, la Asia Express? Vedeta a recunoscut ce nu ar putea să facă: „M-au curtat”

A fost surpriza sezonului la „Masked Singer”, publicul având ocazia să o descopere într-o ipostază cu totul diferită. Oare se simte pregătită pentru una dintre cele mai mari provocări propuse de televiziunile din România? Andreea Marin, la „Asia Express”? Vedeta a recunoscut că a fost curtată de echipa reality-show-ului de la Antena 1 și a dezvăluit ce nu ar putea niciodată să facă, oricât de tentantă ar fi oferta.

Ar accepta Andreea Marin să participe la „Asia Express”?

Mereu elegantă, mereu pregătită pentru provocările pe care le are de înfruntat, mereu atentă la proiectele și formatele TV în care se implică, Andreea Marin a reușit, chiar și după atâția ani în care a trăit sub lumina reflectoarelor, să ia prin suprindere publicul din România odată cu apariția și câștigarea marelui premiu la „Masked Singer”.

„N-a fost o experiență ușoară, dar a fost atât de plăcută încât tot ceea ce a fost dificil a fost depășit de bucuria de a face spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Avantajul meu a fost vocea groasă pe care am reușit să o fac, deși n-a fost deloc ușor pentru mine, nefiind cântăreață, însă cred că adugând acest timbru am reușit să fac o voce pe care nici măcar eu nu o recunosc”, a spus Andreea Marin, la scurt timp după marea demascare.

Oare această experiență inedită i-a deschis pofta de aventură? Invitată la podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, Andreea Marin a fost întrebată dacă ar participa vreodată la „Asia Express” și pe cine ar alege ca partener sau parteneră de echipă. Răspunsul a fost scurt și vehement:

„Nu, n-ai să vezi asta. Dar oamenii au fost foarte drăguți, m-au curtat. Nu urmăresc, dar înțeleg că este un proiect simpatic, care supune provocărilor pe invitați”, a spus vedeta, fără nicio ezitare.

Andreea Marin, la Asia Express? Vedeta a recunoscut ce nu ar putea să facă
Andreea Marin, la Asia Express? Vedeta a recunoscut ce nu ar putea să facă

„Eu n-o să merg dintr-un alt motiv”

Cu toate că a fost „curtată” de echipa reality-show-ului de la Antena 1, Andreea Marin a recunoscut că nu ar putea sta departe de oamenii dragi pentru o perioadă atât de îndelungată, indiferent de suma de bani pusă la bătaie.

„Eu n-o să merg dintr-un alt motiv: nu pot să lipsesc atât. Activitatea mea îmi cere prezența și nici nu vreau să lipsesc de lângă ai mei – de lângă fiica mea, de lângă partenerul meu de viață. Nu vreau să plec atât, nu, mulțumesc. Pentru nicio sumă de bani.

Sunt cunoscută pentru faptul că, atunci când am plecări în interes de serviciu, îi stresez destul de mult pe partenerii care vor să merg acolo, să fac ceva pentru ei, în sensul că am normă de o zi. A doua zi, cel mult, trebuie să fiu înapoi. Se chinuie, caută avioane, să fie zborul cât mai dimineață, ca eu să fac treaba imediat cum ajung. Din avion, eu merg direct la locație”, a spus Andreea Marin, la podcastul lui Mihai Morar.

Așadar, sunt șanse mici să o vedem vreodată pe Andreea Marin ca particiantă la „Asia Express”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...