Două tinere din Galați, răpite din propria locuință de mai mulți indivizi. Locul neașteptat unde le-au găsit polițiștii

Ioana Bucur 19.07.2022, 14:22
Două tinere din Galați, răpite din propria locuință de mai mulți indivizi. Locul neașteptat unde le-au găsit polițiștii

Două tinere care au fost răpite, luni seara, dintr-o locuință din Galați, au fost găsite de oamenii legii în București. Cele două, în vârstă de 24 și 27 de ani, au fost aduse în Capitală de mai mulți bărbați care le-au luat din casă, cu forța, sub privirile îngrozite ale mamei uneia dintre ele. Ce au transmis autoritățile și cum au fost descoperite.

Cele două tinere răpite dintr-o locuință din Galați au fost găsite

Două tinere, în vârstă de 24 și 27 de ani, au fost răpite luni seara din Galați. Pe 18 iulie, în jurul orei 11 noaptea, o femeie suna la 112 și cerea ajutorul oamenilor legii după ce mai mulți bărbați au intrat în casă și le-ar fi luat cu forța pe cele două tinere, una dintre ele fiind chiar fiica ei, și au plecat într-o direcție necunoscută.

„La data de 18 iulie, în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă tânără, de 24 de ani, în locuință ar fi intrat patru bărbați, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinței lor și au plecat într-o direcție necunoscută”, a transmis Poliția Română.

Autoritățile au anunțat că, în urma sesizării, a fost întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Două tinere, răpite dintr-o locuință din Galați, au fost găsite în București. Autoritățile sunt în alertă

Unde fuseseră duse

Căutările nu au durat foarte mult. În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul zilei de marți, 19 iulie, doi dintre cei patru bărbați implicați în răpire au fost găsiți, în București și urmează să fie conduși la sediul IPJ Galați pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

„În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre cei patru bărbați au fost depistați, pe raza municipiului București, împreună cu aceștia fiind găsite și cele două tinere”, a mai transmis Poliția.

Cele două tinere răpite dintr-o locuință din Galați erau ținute într-un hotel de pe Calea Moșilor. În prezent, ele se află în custodia autorităților, anchetatorii încercând să afle tot ce s-a întâmplat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...