Două fete și un băiat s-au încăierat la un liceu din Tecuci. Imaginile s-au viralizat rapid

Elena Avramescu 07.07.2021, 14:55
Două fete și un băiat s-au încăierat la un liceu din Tecuci. Imaginile s-au viralizat rapid

Două fete și un băiat s-au încăierat la un liceu din Tecuci. Într-un liceu din Tecuci, două fete şi un băiat s-au lovit cu pumnii și picioarele, iar în același timp, colegii fie i-au încurajat, fie au încearcat să-i despartă sau doar s-au amuzat. O altă fată a filmat scena violentă şi a distribuit-o pe reţelele de socializare.

Două fete și un băiat s-au încăierat la un liceu din Tecuci

Totul a început atunci când două fete s-au luat la bătaie, iar la un moment dat a intervenit şi un băiat. Totul a început în pauză, iar scenele violente au ajuns pe reţelele de socializare. La scurt timp după ce a vizionat imaginile, conducerea Insectoratul Şcolar a demarat o anchetă. Astfel că elevii care s-au bătut, dar și eleva care a filmat şi a publicat pe Facebook imaginile se vor alege cu nota scăzută la purtare.

Ieri (n.r. marţi, 6 iulie), în jurul orei 15.00, la clasa a X-a, în timpul pauzei, două fete au plecat de la motiv banal, uneia dintre ele i s-a părut că cealaltă se uită mai ciudat la ea. Au sărit nişte băieţi să le despartă. Imediat, doamna dirigintă a fost chemată de unul dintre băieţi. A venit imediat cu doamna director adjunct şi au început o anchetă. Au fost rugate să nu filmeze şi sigur să nu distribuie filmuleţele. Sigur, fetele au spus da, dar noi am observat că lucrurile nu s-au întâmplat aşa, filmuleţul fiind distribuit.

A început şi o consiliere cu cele două fete. Fiind destul de apropiate, doamna dirigintă le ştie foarte bine. Au fost întrebate ce s-a întâmplat. Au spus că pur şi simplu s-au enervat şi nu au mai putut să-şi ţină nervii în frâu.. Ideea este că la momentul de faţă, bănuiesc că sunt prietene nu mai au nicio problemă, a spus Adrian Silivestru, inspector în cadrul ISJ Galaţi.

Doua fete si un baiat s-au incaierat la un liceu din Tecuci
Liceu din Tecuci

Se pare că a fost vorba despre un conflict spontan, iar la mijloc ar fi, de fapt, o relaţie de iubire, după cum a informat directoarea Colegiului Naţional de Agricultură şi Economie „Calistrat Hogaş” din Tecuci.

A fost un conflict spontan în sala de clasă, în timpul pauzei, între două eleve şi şi fratele geamăn al elevei agresate. Toţi copiii sunt din aceeaşi clasă. S-a luat de la nişte jigniri, discuţii între copii, în ceea ce priveşte relaţia de iubire cu un băiat, ceva legat de prietenie, a declarat Cristiana Bârzu, directorul liceului, potrivit Adevărul.

După acest incident, poliţiştii din Tecuci s-au autosesizat după ce au văzut imaginile şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...