Scandal uriaş între Cristina Şişcanu şi Elena Ionescu: “Este agresivă şi modestă intelectual”. Uimitor de la ce a pornit conflictul

Stan Filon 11.06.2021, 15:23
Scandal uriaş între Cristina Şişcanu şi Elena Ionescu: “Este agresivă şi modestă intelectual”. Uimitor de la ce a pornit conflictul

Este scandal din nou în showbizz-ul autohton, după ce Cristina Șișcanu și Elena Ionescu și-au aruncat cuvinte grele, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Cea care a pornit toată furtuna a fost chiar Cristina Șișcanu, soția cunoscutului realizator de televiziune Mădălin Ionescu.

Scandal uriaş între Cristina Şişcanu şi Elena Ionescu

Scandalul dintre Cristina Șișcanu și Elena Ionescu a izbucnit în văzul tuturor, în cadrul unei emisiuni televizate. Se pare că între cele două s-a acumulat o anumită tensiune care s-a transformat într-un adevărat vulcan. Ei bine, acesta tocmai ce erupt!

”A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”, a precizat Cristina Șișcanu, în cadrul unei emisiuni.

Scandal urias intre Cristina Siscanu si Elena Ionescu
Scandal urias intre Cristina Siscanu si Elena Ionescu

”Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva”

Elena Ionescu nu s-a putut abține nici ea și a venit cu un răspuns pe măsură. I-a spus Cristinei Șișcanu că îi înțelege frustrarea, ”când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva”. În plus, a acuzat-o pe soția lui Mădălin Ionescu de fățărnicie, deoarece nu spune lucrurilor pe nume, ci preferă să bârfească.

”Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai.

Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin ‘diplomația’ de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: Da, femeie, sunt frustrată”, i-a transmis Elena Ionescu Cristinei Șișcanu.

Urmăriți Impact.ro și pe