Ce va face cu banii bărbatul din Tecuci care a câștigat la Loto 6 din 49. ”Când mai jucați, să vă gândiți la asta”

Stan Filon 16.09.2020, 08:13
Ce va face cu banii bărbatul din Tecuci care a câștigat la Loto 6 din 49. ”Când mai jucați, să vă gândiți la asta”

Câștigătorul marelui premiu 6 din 49 și-a ridicat banii și a spus și ce vrea să facă cu ei. Mai mult, norocosul le-a transmis și un mesaj românilor care joacă la loto. Are 30 de ani, vine din Tecuci și a câștigat o avere de la Loteria Română!

Câștigătorul marelui premiu 6 din 49 și-a ridicat banii. A câștigat 695.000 de euro

Adrian Petrea din Tecuci este cel are a nimerit toate cele 6 numere norocoase de la 6 din 49. Tânărul de 30 de ani s-a prezentat, ieri, la sediul Loteriei Române pentru a-și ridica premiul de 3,37 milioane de lei, care înseamnă puțin peste 695.000 de euro.

Adrian Petrea, în vârstă de 30 de ani, este din Tecuci și joacă în mod regulat la Loto 6/49. Se pare că a ales numerele câștigătoare la întâmplare, doar unul dintre ele marcând ziua lui de naștere. Însă nu este prima dată când obține un premiu din partea Loteriei Române, ci a mai avut câștiguri, însă de cateria a III-a, tot la Loto 6/49.

Castigatorul marelui premiu 6 din 49 și-a ridicat banii. A castigat 695.000 de euro
Castigatorul marelui premiu 6 din 49 și-a ridicat banii. A castigat 695.000 de euro

Tânărul știe ce vrea să facă cu banii

Tânărul îi îndeamnă pe toți cei care joacă să se gândească că într-adevăr au șanse reale de câștig. Tânărul a declarat că vrea să investească o mare parte din bani într-o afacere și că va continua să joace.

„Când veți juca la loto, gândiți-va că veți avea șansa să câștigați. Eu vă urez succes tuturor jucătorilor” – este mesajul pe care câștigătorul premiului de categoria I 6 din 49 îl transmite tuturor jucătorilor.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-041 din Tecuci, judeţul Galaţi şi a fost completat cu 2 variante simple la Loto 6/49, preţul biletului fiind de doar 20,50 lei. Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în dată de 16.08.2020 şi a fost în valoare de 7.701.195,92 lei.

Agențiile loto au devenit mai sigure!

”Loteria Română a anunțat că a a finalizat achiziția de termometre cu infraroșu pentru toate agențiile loto și sediile punctelor de lucru județene în aceeași zi cu publicarea în Monitorul Oficial a Ordinului pentru aprobarea regulamentelor privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitățile în centrele comerciale în care își desfasoară activitatea mai mulți operatori economici de tip mall, organizarea și desfășurarea activităților din sălile de pariuri sportive, în condiții de securitate, precum și pentru locațiile în care se desfășoară activitatea de jocuri de noroc, emis de Ministerul Sănătății și Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Precizăm că termometrele au fost distribuite în regim de urgență.

Prin urmare, îi așteptăm în continuare pe jucători în agențiile loto pentru a-și încerca norocul, în condiții de siguranță și îi rugăm să se protejeze pe ei și pe cei din jur, respectând toate regulile afișate în agenții”, este comunicatul Loteriei Române.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...