Dosar penal pentru Ionel Dănciulescu! Aroganța pe care a făcut-o, când a fost oprit de polițiști în trafic

Marian Cărăvan / 16.06.2020, 10:26

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, are probleme mari. Fostul fotbalist a fost oprit în trafic de polițiști, care au făcut o descoperire șocantă.

Aroganța pe care a făcut-o Ionel Dănciulescu, atunci când a fost oprit de polițiști în trafic

Oficialul „câinilor roșii” a avut un „meci” aparte cu polițiștii rutieri care l-au oprit săptămâna trecută în trafic. Directorul sportiv al celor de la Dinamo a fost tras pe dreapta pe Bulevardul Magheru din Capitală, în zona Hotelului Lido și au făcut o constatare șocantă. Fostul fotbalist ar fi avut o atitudine sfidătoare la adresa organelor de poliție și ar fi refuzat să se supună în prima fază alcooltestului, scrie Gândul. Conform aceleiași surse, „Danciu” nu ar fi ezitat să bea de față cu polițiștii dintr-o sticlă pe care o avea în mașină.

„A fost extrem de recalcitrant. Le-a zis agenților să-și vadă de treaba lor fiindcă își vor pierde locul de muncă. N-a vrut în prima fază să sufle, s-a eschivat, a scos chiar o sticlă cu alcool și a luat o gură din ea spunându-le că nu au ce să-i facă”, au declarat unele surse.

Dănciulescu a fost condus ulterior de agenții de poliție la Institutul Național de Medicină Legală, unde i s-au recoltat probe de sânge, iar rezultatele analizelor au arătat că oficialul dinamovist avea o alcoolemie de 0.79 mg/l. Pe numele lui Dănciulescu a fost deschis un dosar penal, au adăugat surse din Poliție, conform publicației mai sus menționate.

Ionel Dănciulescu a mai avut probleme în trafic, în urmă cu 18 ani

Pe când era fotbalist în activitate, la Dinamo, Ionel Dănciulescu a plonjat cu mașina în Dâmbovița. Se întâmpla în noaptea de 6 spre 7 aprilie 2002, când fostul fotbalist se deplasa la volanul unui Mitsubishi Pajero, pe Șoseaua Virtuții din Capitală, dinspre Piața Crângași spre Pasajul Lujerului.

Pe fondul unei viteze excesive și a unui carosabil alunecos, Ionel Dănciulescu nu și-a mai putut stăpâni bolidul și a făcut o baie în Dâmbovița, cu tot cu mașină. După ce a fost priectat în bordura trotuarului, jeepu-ul a sărit peste gardul de siguranță din dreptul Podului Ciurel.

Dănciulescu a reușit să se salveze din mașina care se scufunda în Dâmbovița și apoi a ajuns la Spitalul Universitar unde a rămas internat puțin timp, cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral minor nivel 0, hematom epicranian dreapta si escoriații”.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI