Ce ofertă tentantă ar fi primit Ionel Dănciulescu: „Vino aici și îți dăm mână liberă!”. Renunță sau nu la Dinamo?

Marian Cărăvan 28.05.2020, 11:26

Ionel Dănciulescu pare a incomoda la Dinamo, din postura sa de director sportiv al clubului, iar acționarul majoritar Ionuț Negoiță nu ar mai fi dispus să continue colaborarea cu fostul fotbalist. Cu toate acestea, se pare că „Danciu” i-a impresionat pe alții și i s-ar fi propus o colaborare importantă, unde ar avea mână liberă.

Renunță sau nu Ionel Dănciulescu la Dinamo, după presupusa ofertă?

Ajuns la 43 de ani, Ionel Dănciulescu este unul dintre simbolurile moderne ale clubului din Ștefan cel Mare. După ce a îmbrăcat mulți ani tricoul alb-roșu, chiar dacă a trecut și pe la rivala Steaua, Ionel Dănciulescu a rămas în inimile suporterilor dinamoviști. Chiar dacă pe alocuri a fost criticat de ultrași, mai ales atunci când l-a susținut pe Florin Prunea la momentul revenirii acestuia la Dinamo. Dănciulescu nu are o situație prea clară la Dinamo în aceste momente, are în schimb oferte.

Giovani Becali i-a propus lui Dănciulescu să vină la firma de impresariat „Becali Sport Management”, condusă de Dragoș Sîrbu, unul dintre oamenii de încredere al fraților Becali, informează ProSport.

În întreaga sa carieră de jucător, Ionel Dănciulescu a fost impresariat de Ioan și Victor Becali, iar acum, când fostul atacant are o situație incertă, cei doi foști impresari i-au întins o mână de ajutor: „Danciule, ai crescut cu noi, nu te lăsăm așa! Dacă vrei, poți să vii oricând aici, să lucrezi ca reprezentant de jucători. Îți dăm mână liberă. Să stai liniștit!”, i-ar fi spus Becali directorului sportiv din Ștefan cel Mare.

Fanii îl susțin pe Ionel Dănciulescu

Dănciulescu e susținut de Peluza Cătălin Hîldan

Ionel Dănciulescu ocupă o funcție de conducere în cadrul clubului din Ștefan cel Mare, dar pare a nu mai fi în grațiile acționarului majoritar Ionuț Negoiță. Are însă susținerea Peluzei Cătălin Hîldan, mai ales după ce și-a donat toate trofeele pentru susținerea proiectului DDB.

Mai are contract cu Dinamo până în iunie, dar și-a manifestat intenția de a pleca, dezamăgit de atitudinea conducerii față de el.

Fanii însă îl vor în continuare în Ștefan cel Mare și i-au transmis asta și fostului fotbalist, și acționarului majoritar Ionuț Negoiță, omul care ar putea fi înduplecat în cele din urmă să accepte prelungirea colaborării cu Ionel Dănciulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe