Tensiuni la Dinamo! Dănciulescu, suspendat din funcție. Cum i-a dat vestea Bălănescu

Marian Cărăvan 02.04.2020, 10:35
Tensiuni la Dinamo! Dănciulescu, suspendat din funcție. Cum i-a dat vestea Bălănescu

Situație incredibilă la Dinamo, într-un moment în care nu se joacă fotbal în România. Chiar și contractul lui Ionel Dănciulescu a fost suspendat, iar directorul general Bogdan Bălănescu a ales o metodă bizară de a-i da vestea directorului sportiv al „câinilor”.

Tensiuni la Dinamo! Dănciulescu, suspendat din funcție. Cum i-a dat vestea Bălănescu

Din câte se pare, cei doi au o relație extrem de rece, despre care vorbesc oamenii din cadrul clubului. Bogdan Bălănescu ar fi insistat pe lângă Ionuț Negoiță ca Dănciulescu să fie dat afară, iar fostul atacant știe acest lucru. Pe de altă parte, Danciu era nemulțumit  din cauza faptului că nu era niciodată consultat de Bălănescu atunci când se luau decizii.

„Câinii” au avut o ședință mare, chiar înainte ca pandemia de coronavirus să ia amploare în România, iar Ionel Dănciulescu a rămas la final să discute cu avocatul clubului, Valentin Gheorghiță. Danciu l-a întrebat pe acesta de câți bani mai este nevoie pentru a se achita suficient din datorii astfel încât Dinamo să poată lua licența pentru sezonul viitor fără probleme. Gheorghiță i-a dezvăluit că roș-albii mai au nevoie de aproximativ 150.000 de euro, iar fostul golgeter dinamovist i-a propus fără să stea pe gânduri: ”Sunt mulți bani, dar 50.000 de euro aș putea să vă dau eu. Îmi puteți da banii înapoi când intră drepturile de televizare”.

Zis și făcut, s-a trecut la întocmirea actelor necesare pentru acest transfer bancar, dar totul a picat când informația a ajuns la urechile directorului general, Bogdan Bălănescu, care a reacționat vehement: „Nici mort nu iau eu bani de la Dănciulescu! Exclus! Nu semnez așa ceva sub nicio formă! Vom căuta bani în altă parte!”

Nu a putut fi înduplecat de oamenii din club și până la urmă Bălănescu i-a suspendat contractul lui Dănciulescu printr-un mesaj pe WhatsApp.

Ionel Dănciulescu e dispus să o ajute pe Dinamo cu 50.000 de euro Sursa foto: GSP

L-a dat afară prin WhatsApp, dar acum îl așteaptă cu banii!

Varianta propusă de Ionel Dănciulescu a picat în momentul în care acesta a primit un mesaj de la directorul general Bogdan Bălănescu, prin care a fost anunțat că va fi șomer în perioada următoare. Pentru moment, varianta ca Dănciulescu să ajute clubul cu bani este blocată, dar nu este exclus ca în momentul în care se va relua campionatul, directorul sportiv să treacă peste șicanele lui Bălănescu și să ajute clubul cu bani așa cum doar Mircea Rednic a mai făcut-o până acum.

Conform ProSport, Bogdan Bălănescu spune că acceptă banii de la Ionel Dănciulescu și explică de ce nu a suspendat și propriul contract de muncă: „Scopul meu este să luăm licența și să ținem Dinamo în viață! Îl aștept pe Danciu cu contractul semnat pentru cei 50.000 de euro și cu viramentul bancar. Și nu doar pe Danciu îl aștept cu bani, ci pe oricine este dispus să dea bani!”

3.500 de euro pe lună câștigă Bălănescu ca director general. Dănciulescu încasează cu 2.000 de euro mai puțin.

 

Urmăriți Impact.ro și pe