Dorința neîndeplinită a Prințesei Diana. Unul dintre confidenții săi face mărturisiri incredibile, la 24 de ani de la moartea ei

Nicu Stan 01.09.2021, 16:17
Dorința neîndeplinită a Prințesei Diana. Unul dintre confidenții săi face mărturisiri incredibile, la 24 de ani de la moartea ei

Unul dintre confidenții prințesei Diana, la 24 de ani de la tragica ei moarte, face mărturisiri incredibile despre dorința neîndeplinită a acesteia. Stewart Pearce, confident al lui Lady D, este acela care făcea cu aceasta cursuri de tehnică vocală. Acesta a făcut dezvăluiri despre ultimele planuri pe care le avea fosta soție a prințului Charles, planuri pe care nu a apucat, din nefericire, să le mai pună în aplicare.

S-a aflat care este dorința neîmplinită a lui Lady Di. Totul a ieșit la iveală la 24 de ani după moartea sa tragică

Unul dintre confidenții prințesei Diana a făcut dezvăluiri incredibile la 24 de ani de la dispariția tragică a acesteia și a spus care este dorința neîmplinită a acesteia.

Stewart Pearce, bărbatul care a fost unul dintre confidenţii lui Lady Di, cu care ea făcea cursuri de tehnică vocală, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile povestind pentru ce se pregătea, de fapt, fosta soție a prințului Charles.

Printesa Diana vroia sa se faca regizor
Printesa Diana vroia sa se faca regizor

Ce planuri avea prințesa Diana

Astfel, Stewart Pearce susţine că planurile lui Lady Di aveau legătură cu Hollywoodul. Aceasta își dorea să se mute în California şi să facă filme.

Confidentul prințesei a declarat la 24 de ani de la dispariţia tragică a Dianei că aceasta îşi dorea să-i ia cu ea în America pe fiii ei, Harry şi William.

Printesa Diana nu visa sa joace în filme

De asemenea, planurile lui Lady Di prevedeau și prezenţa lui Dodi Fayed în viaţa lor. În plus, Stewart Pearce, care s-a apropiat de fosta soție a prințului Charles în ultimii ani ai vieţii ei, făcând împreună cursuri de tehnică vocală, susține că visul ei nu era de a deveni actriţă, ci de a face filme din spatele camerei de filmat.

Dacă ar fi vrut putea să se facă și actriță, întrucât oferte existau. Astfel, Kevin Costner o curta pentru rolul principal feminin într-o continuare a succesului The Bodyguard, însă prințesa visa la altceva.

Dodi Fayed era deja prins în industria cinematografică

De asemenea, Dodi Fayed lucra în industria cinematografică, ceea ce reprezenta un ajutor în plus, iar Diana vroia să se mute în Malibu împreună cu copiii ei, pentru a-şi putea îndeplini planurile profesionale.

“Avea diverse oferte în acea direcţie şi îşi dorea mult să se ocupe de producţia de film, avea mai multe idei. Iar cel mai puternic gând era acela de a începe cu documentare despre misiuni caritabile iar de acolo să treacă la filme de amploare. Îşi dorea să petreacă mult timp la Hollywood.

Înainte de tragedie, prințesa punea la cale ultimele detalii pentru a intra în lumea filmului

Cât am lucrat eu cu ea, Diana tocmai începea să îşi exploreze puterea creativă, iar noi am fost foarte apropiaţi chiar în ultimii ei doi ani de viaţă. Deja se consulta intens cu agenţi de top şi alţi oameni influenţi de la Hollywood şi sunt convins că dacă ar fi pus în aplicare ceea ce îşi dorea, ar fi lucrat doar cu cei mai buni oameni din domeniu.

Diana se împrietenise cu producătorul câştigător de Oscar Lord David Puttnam, iar el îi făcuse legătura cu mai multe persoane. Chiar înaintea morţii ei el o sfătuia cu cine să stabilească nişteîntâlniri, pe care nu a mai apucat, însă, să le aibă”, a dezvăluit Stewart Pearce.