Prinții Harry și William, gest emoționant în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Cum au fost fotografiați cei doi

Ioana Bucur 01.07.2021, 18:27

Uniți de suferință, prinții Harry și William au făcut un gest emoționant în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Cum au fost fotografiați cei doi.

Prinții Harry și William, gest emoționant în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani

După șirul dezvăluirilor scandaloase, puțini s-ar fi așteptat să îi mai vadă vreodată pe cei doi frați împreună. Însă dorul și dragostea pentru mama lor i-a ajutat să uite, măcar pentru câteva ore, de certuri și reproșuri. Prinții Harry și William, gest emoționant în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Cei doi au participat la inaugurarea unei statui a mamei lor la Palatul Kensington.

Prințul Harry a aterizat la Londra cu doar câteva minute înainte de dezvelirea statuii dedicate mamei lor. Cu toate că timpul a fost scurt, frații au fost fotografiați împreună, discutând, cu puțin înainte de inaugurare, William, serios, Harry, cu zâmbetul pe față.

Sute de admiratori s-au adunat, de la primele ore ale dimineții, în fața palatului înainte de ceremonia de dezvelire a statuii din bronz realizată de Ian Rank-Broadley şi amplasată în grădina Sunken, unul dintre locurile preferate ale Dianei. Monumentul, ce o înfățișează pe „Prințesa inimilor”, cum mai era numită, cu braţele în jurul a doi copii, a fost comandată de prinţii William şi Harry în 2017 pentru „a-i recunoaşte influenţa în Marea britanie şi în întreaga lume” şi pentru a marca 20 de ani de la moartea ei.

Prinții Harry și William, gest emoționant în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani
Prinții Harry și William

„Mama noatră a fost o forță a binelui”

Cei doi frați au publicat, online, un mesaj comun. Ei au precizat că dragostea, puterea și caracterul său au fost calitățile ce au transformat-o pe Prințesa Diana într-o adevărată forță a binelui. Prinții Harry și William au mărturisit că își doresc, în fiecare zi, să o aibă alături și că își doresc ca această statuie să fie văzută ca un simbol al vieții și moștenirii sale.

„Astăzi, când ar fi fost a 60-a aniversare a mamei noastre, ne amintim dragostea, puterea şi caracterul ei – calităţi care au făcut-o o forţă pentru bine în întreaga lume, schimbând nenumărate vieţi în bine. În fiecare zi ne dorim să fie cu noi şi speranţa noastră este că această statuie va fi văzută mereu ca simbol al vieţii şi moştenirii sale.

Mulțumim, Ian Rank-Bradley, Pip Morrison și echipelor lor pentru munca excepțioanală, prietenilor și celor care au donat bani pentru ca acest proiect să devină realitate și oamenilor din întreaga lume care ţin vie memoria mamei noastre”, au transmis William și Harry.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...