Dorian Popa și-a lăsat fanii mască. Care este noua fiță din curtea artistului. “Casa mea, regulile mele”

Cea mai nouă fiță din casa lui Dorian Popa

Artistul Dorian Popa reușește să își surprindă mereu admiratorii. Dacă nu este vorba despre o nouă piesă, este cu siguranță vorba despre o nouă achiziție pentru casa sa. Totuși, cel mai nou accesoriu este complet inedit. Dorian a reușit să își surprindă complet fanii cu noua fiță din curte.

Dorian Popa, noua achiziție din curte

Cea mai mare dorință a lui Dorian a fost să își construiască o casă așa cum a visat. Investiția a fost una colosală, dar în final, artistul a reușit să își îndeplinească visul. Luxul este la el acasă în cazul amenajării. Dincolo de piesele de mobilier albe, scările impresionante și camerele decorate conform preferințelor lui Dorian, acum artistul are o nouă fiță în curte.

Imaginea postată de cântăreț pe rețelele de socializare i-a uimit pe mulți. Vila impresionantă a lui Dorian are și o piscină fabuloasă, cu care artistul se mândrește. Și cum adoră să fie excentric, Dorian a decis să își accesorizeze piscina cu un skijet.

Casa mea, regulile mele!, este descrierea aleasă de artist pentru imaginea în care apare pe bolidul din piscină.

Skijetul, noul accesoriu din piscina lui Dorian Popa

Skijetul, noul accesoriu din piscina lui Dorian Popa

Cât a costat vila construită de Dorian

Colțul de Rai pe care artistul și l-a creat la câțiva kilometri de București a necesitat și o investiție majoră. Astfel, Dorian a scos din buzunar mai bine de 300.000 de euro. Terenul de 600 de metri pătrați, dar și construcția casei au fost costisitoare. Totuși, artistul a povestit într-un interviu pentru Pro FM, cât de dificilă a fost întreaga perioadă.

Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!, a declarat Dorian la Pro FM.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI