300 000 de euro pentru o casă nu au fost de ajuns. Ce nebunie vrea să mai facă Dorian Popa cu banii

Iancu Andreea 22.06.2020, 13:18

Dorian Popa este un top ambițios. După ce și-a pus în minte să își construiască o vilă de lux, de la zero, artistul are acum planuri și mai mari. Popa le-a mărturisit fanilor săi ce proiect nou și-ar dori să înceapă, după finalizarea lucrărilor de la casa în care s-a mutat.

Lista de dorințe a lui Dorian

Este unul dintre artiștii extravaganți din showbiz-ul românesc și nu pare să renunțe la a-și vedea visurile cu ochii. Dorian Popa plănuia în urmă cu ceva vreme să își construiască propria casă, o vilă de lux. Astfel, prin multă muncă și determinare, artistul a reușit să își îndeplinească planul. Așadar, acum Dorian s-a mutat în casă nou. Aceasta este concepută după propriile dorințe, este în totalitate albă, beneficiază de mobilier și tehnologie modernă, dar și de o piscină superbă. Ce să mai, un adevărat colț de Rai, care a costa mai bine de 300.000 de euro.

După ce s-a lăudat cu realizarea sa, Dorian a trecut la următoarele puncte de pe lista de dorințe. Cântărețul și-a achiziționat și mașina și ATV-ul mult dorit, iar acum are noi planuri.

Dorian Popa visează acum și la o casă de vacanță Foto - Instagram
Dorian Popa visează acum și la o casă de vacanță
Foto – Instagram

O casă de vacanță a la Dorian Popa

Deși am putea spune cu lejeritate că nu își mai poate dori nimic, Dorian ne dezvăluie un alt vis. Artistul le-a mărturisit prietenilor din mediul online că își dorește în viitor să construiască și o casă de vacanță. Bineînțeles, la fel de extravagantă precum cea în care Dorian locuiește deja. Astfel, pentru a nu lăsa loc imaginației, cântărețul a atașat și o imagine cu viitoarea construcție.

În timp ce locuința sa este albă în totalitate, vila de vacanță va folosi drept cuvânt cheie oglinda. Dorian visează la o casă din oglinzi, de la exterior și până la interior. Noi credem că este numai bună pentru selfie-urile, atât de dragi lui și iubitei lui Dorian.

Cu voia lui Dumnezeu… într-o bună zi, am s-o fac și pe asta, a scris artistul în dreptul fotografiei cu casa de vacanță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...