Dorian Popa, mărturie teribilă despre relația cu tatăl lui. ”Nu am mers la el la înmormântare, nu pot să-l iert”

Iancu Andreea 15.03.2021, 14:08
Dorian Popa, mărturie teribilă despre relația cu tatăl lui. ”Nu am mers la el la înmormântare, nu pot să-l iert”

Este unul dintre cei mai de succes influenceri din România, cucerind publicul tânăr cu activitatea sa din mediul online. În ciuda zâmbetului molipsitor pe care îl afișează, Dorian Popa a făcut recent o mărturisire incredibilă despre relația cu tatăl lui. Deși bărbatul care i-a dat viață nu se mai află printre noi, cântărețul nu a reușit nici până astăzi să își ierte părintele pentru o decizie din trecut.

Dorian Popa, dezvăluire neașteptată despre relația cu tatăl lui

Despre viața personală a lui Dorian Popa se cunoaște faptul că a crescut alături de mama sa, Luminița, însă foarte puține lucruri se știau despre relația cu tatăl lui. Dincolo de faptul că părinții săi au divorțat pe când frații Popa erau adolescenți, nimeni nu știe ce s-a întâmplat între artist și părintele care i-a dat viață. Unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, Dorian Popa a ajuns la vârsta de 32 de ani și și-a construit un adevărat imperiu, în ciuda dramelor trăite în copilărie. Cântărețul avea doar 16 ani atunci când părinții săi au divorțat. Ruptura s-ar fi produs în 2006, din cauza tatălui său, care a devenit distant cu familia sa și în special cu Luminița Popa, mama artistului.

Când s-au despărțit ai mei, eu aveam vreo 14-15 ani, iar fratele meu, Ciprian,16-17 ani. Lucrurile nu au mai mers din partea tatălui meu. Au împărțit atunci la partaj jumătate -jumătate. Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci că trebuie să stau cu mama, a declarat Dorian Popa, în cadrul unei noi ediții a prodcastului „Acasă la Cătălin Măruță”.

Vloggerul a povestit mai multe detalii despre viața sa în cadrul podcastului
Vloggerul a povestit mai multe detalii despre viața sa în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”

Tatăl său l-a căutat după ce a devenit celebru. „Era cu un an înainte să moară”

Debutul lui Dorian Popa în televiziune avea să îi aducă acestuia nu doar succes profesional, ci și un mesaj din partea tatălui său. După o perioadă în care nu și-au vorbit, părintele său a încercat să ia legătura cu artistul. Acela a fost și ultimul pentru că tatăl lui Dorian se stingea din viață la un an după. Pentru că a fost extrem de supărat pentru evenimentele trăite în copilărie, Dorian Popa recunoaște că nu și-a putut ierta tatăl și a decis să nu participe la înmormântarea sa.

Mi-a dat un mesaj după mulți ani, dar când știu cât rău i-a făcut mamei mele, câte tone de lacrimi a vărsat mama din cauza lui. Mi-a dat un mesaj când am ajuns celebru și mi-a zis doar atât: felicitări! Dacă mesajul începea cu “îmi pare rau” era altceva! Nu am putut să-i răspund la acel mesaj. Era cu un an înainte să moară. Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert, a mai povestit vloggerul.

Din păcate, ruptura din Dorian și părintele său s-a produs în momentul în care tatăl i-a oferit o mașină, doar pentru a-l șantaja să locuiască împreună cu el.

Mi-a oferit o mașină, după care mi-a zis că, dacă nu vin la el, o dă furată ca să-mi facă probleme. Atunci am zis: ăsta e sfârșitul. Eu am preferat-o pe mama. Pe noi ne susținea financiar bunicul meu, tatăl lui tata, care era potent financiar. Și pe el l-a renegat tata, că nu era tatăl lui biologic, a mai povestit Dorian Popa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...