Cum arăta, de fapt, Dorian Popa înainte să intre la liceu. Nu-l recunoști cu ușurință. FOTO

Daria Petrescu 26.05.2020, 17:40
Cum arăta, de fapt, Dorian Popa înainte să intre la liceu. Nu-l recunoști cu ușurință. FOTO

Dorian Popa este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din showbiz. Are o carieră de succes și trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani, alături de Claudia. Un împătimit al sportului, artistul a ajuns să aibă un corp bine tonifiat, mulți întrebându-se cum reușește să se mențină atât de bine. Însă, puțini sunt cei care știu cum arăta actorul în perioada liceului.

Dorian Popa, de nerecunoscut în liceu

Dorian Popa a devenit cunoscut în 2011 după ce a jucat în serialul “Pariu cu viața” de la Pro TV, unde a înterpretat pesonajul Andrei Anghel și a cântat în trupa ”LalaBand”. După ce trupa s-a destrămat, Dorian a început o carieră solo.

Într-o imagine publicată pe contul de socializare, în urmă cu ceva timp, Dorian Popa apare alături de câțiva colegi de-ai săi. Aveau doar 15 ani.

Dorian Popa avea aproape 15 ani
Dorian Popa avea aproape 15 ani

„Când eram tineri ficiori”, a comentat artistul. La acea vreme, Dorian Popa era mult mai slab, firav și departe de look-ul pe care îl are acum, ceea ce au observat și prietenii săi virtuali. „Doamne, cum arăta. ce schimbare! Nu ai fi zis că ajunge să arate atât de bine”, „De abia te-am recunoscut!”, „Ce față aveai, măi Doriane”, „Ești imposibil de recunoscut”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Când vine vorba de programul lui zilnic, cântărețul a povestit la un moment dat pentru recista Ciao.  “Până la ora 12:00 sunt la birou unde lucrez la afacerea mea cu haine.

Dorian Popa (primul din partea stângă)
Dorian Popa (primul din partea stângă)

Merg la sală, iar apoi mă duc la studio pentru repetiții. Seara mă găsește alături de iubita mea și cele două pisici ale noastre.” Cântărețul este foarte atent la alimentație, mai ales că vrea să fie mereu în formă. Laptele este un aliment care nu îi lipsește din meniul zilnic. Dorian bea mult lapte, aproape un litru și jumătate pe zi.

Probleme de sănătate din cauza suplimentelor

În urmă cu aproape un an, Dorian Popa a dezvăluit că va fi supus unei intervenţii cu laser, din cauza unei amigdalite cronice, iar unele probleme de sănătate ar putea fi cauzate chiar de suplimentele alimentare pe care le ia pentru sală.

„Nu-mi place să dramatizez şi nici să mint. E posibil să contribuie suplimentele pentru sală la problema aceasta, pentru că sunt sportiv de performanţă.

Ce fac eu nu este o intervenţie, durează 15 minute. Se face cu un laser si doar ţin gura deschisă. Am o amigdalită cronică de la tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte. Se pare că ele ar fi şi cauza sforăitului meu. Dacă se poate opera, de ce să mai sforăi? Stai să vezi ce rejuvenare de omuleţ îmi fac“, a spus Dorian Popa.

Urmăriți Impact.ro și pe