Dorian Popa l-a lăsat mască pe Răzvan Simion. Ce i-a putut spune cântăreţul prezentatorului de la Neatza

Iancu Andreea 17.03.2021, 21:05
Dorian Popa l-a lăsat mască pe Răzvan Simion. Ce i-a putut spune cântăreţul prezentatorului de la Neatza

Artistul a reușit să îl uimească pe prezentatorul de la Neatza după ce i-a făcut o mărturisire inedită. Prezent în cadrul matinalului de la Antena 1, Dorian Popa a fost întrebat despre activitățile sale recente și a făcut o dezvăluire care l-a lăsat mască pe Răzvan Simion.

Ce dezvăluire a făcut Dorian Popa încât l-a lăsat mască pe Răvan Simion

Unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România a venit la “Neatza” pentru a-și promova cea mai recentă lansare muzicală, piesa “Cel mai bun prieten”, în colaborare cu Natalia Ada. Jovial ca de fiecare dată, Răzvan Simion a început interviul alături de Dorian Popa lăudându-i aparițiile recente din mediul online. Dincolo de vloggul său, Dorian a fost invitat în mai multe podcasturi recente, semn că nu duce lipsă de activitate. Și tocmai această energie permanentă a artistului l-a determinat pe Răzvan să se îngrijoreze și să-l întrebe pe Dorian cum reușește să facă față programului.

În ultimele zile, l-am văzut pe Dorian Popa la toate podcasturile. Cine are podcast în România, l-a invitat, și cine nu are, sigur stă să-i dea chiar în acest moment telefon pentru a-l invita. Toți te-au întrebat cum îți faci banii pe Youtube, pe rețelele de socializare, cât face Chelutzu, dar nimeni nu te-a întrebat cât de mult muncești. Așadar, Dorian, mai poți?, l-a întrebat Răzvan Simion pe artist.

Impresionat de faptul că prezentatorul se gândește și la starea sa de spirit, Dorian a mărturisit că are suficient de multă energie pentru toate proiectele sale. Ba mai mult, succesul său se datorează acestei determinări dar și perseverenței. Inclusiv în timpul vacanțelor Dorian se ocupă de partea profesională, încercând să îmbine utilul cu plăcutul.

Uau, mi s-a făcut pielea de gâină. Da, nu am fost întrebat. Muncesc foarte mult. Mai pot. Întotdeauna am grijă să mă odihnesc, mai ales pentru un sportiv e foarte importantă odihna. Dacă Dumnezeu mi-a dat energia atât cât să nu forțez prea tare, de ce nu? De cele mai multe ori, în concediu și acolo mă duc tot pentru un deal. Asta e una dintre cheile succesului, a răspuns Dorian.

Artistul se ocupă de afacerile sale, cu multă determinare
Artistul se ocupă de afacerile sale, cu multă determinare

Care sunt planurile de viitor ale vloggerului

Energia lui Dorian Popa este inepuizabilă. Artistul cochetează cu muzica, se ocupă de vlog și de rețelele de socializare, dar are și alte afaceri în plan. Recent, într-o altă apariție din cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, Dorian a mărturisit că își dorește să se implice mai mult în imobiliare, după ce a descoperit această pasiune în timp ce își construia propria casă. Astfel, în curând, artistul ar putea să înceapă proiectul său, care îi va purta în mod evident și numele.

 Am zis că nu iau până în ziua când termin casa, dar m-am mai pus să construiesc ceva. Vreau să fac un mini cartier, pe nume ”Hâtz Residence”, fix vis-a-vis de căsuța mea, pentru că unul dintre visurile mele, Răzvane, este să ies din casă, poate chiar și în halat, și să văd ce fac băieții pe șantier. Astfel nu vreau să existe drumurile astea casă-șantier, care te pot omorî. Mie îmi plac foarte mult imobiliarele. Am descoperit că sufletul meu e acolo, a povestit Dorian Popa, cu o altă ocazie, tot la matinalul de la Antena 1.