Alexandra Stan şi Dorian Popa, relaţie amoroasă de care nu a ştiut nimeni. “Mama lui m-a iubit mult”

Ioana Bucur 22.02.2021, 20:24

Idila secretă de care nu a aflat presa. Alexandra Stan și Dorian Popa au trăit o poveste de dragoste desprinsă parcă din filmele cu adolescenți. Fosta concurentă Survivor 2021 a dat detalii incendiare despre relația amoroasă pe care a avut-o cu domnul Hâtz.

Alexandra Stan şi Dorian Popa, cuplul secret, de care presa nu a aflat niciodată. Artista a vorbit despre primul lor sărut

Abia întorsă din Republica Dominicană, după ce a fost nevoită să părăsească Survivor 2021, artista a ajuns din nou în vizorul presei. Alexandra Stan a dezvăluit că ea și Dorian Popa au trăit o frumoasă poveste de dragoste, domnul Hâtz fiind chiar primul ei iubit. Alexandra Stan și Dorian Popa s-au cunoscut în Constanța, când erau elevi de liceu și au fost împreună pentru o perioadă scurtă de timp. Nu învățau la aceeași școală, dar își făceau timp să se întâlnească: „era romantic, venea cu flori”.

„Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul „Eminescu”, eu la „Traian”, în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite’, a spus Alexandra Stan pentru Click!.

Alexandra Stan, dată de gol de unul dintre colegii de la Survivor 2021 O să aveţi şi un copil
Alexandra Stan

Clipe dramatice la Survivor România. Artista a izbucnit în lacrimi după anunțul medicilor

Stresu și problemele medicale au doborât-o pe Alexandra Stan, la Survivor 2021. Medicii de acolo au stabilit că artista nu mai poate continuta competiția. În momentul în care a trebuit să își ia rămas bun de la colegii din echipa Faimoșilor, Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi și i-a rugat să fie mai puternici decât a fost ea, să trăiască prezentul și să lupte până la final. Artista a recunoscut că Survivor România a fost emisiunea vieții sale, o provocare pe care și-a dorit extrem de mult să o învingă, dar care a pus-o la pământ atât din punct de vedere fizic cât și psihic.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra Stan, înainte de a părăsi Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI