Donald Trump își lansează propria platformă de social media. Când va fi disponibilă

Cristian Cojocaru 22.03.2021, 15:05
Donald Trump își lansează propria platformă de social media. Când va fi disponibilă

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se relansează în social media și nu oricum, ci cu propria sa platformă de socializare. Astfel, fostul președinte reușește să șocheze din nou cu mișcările sale surprinzătoare.

Donald Trump se relansează în social media

Donald Trump s-a gândit că, după ce i-a fost interzis accesul către majoritatea rețelelor de socializare de pe planetă dintre care Twitter, Facebook, YouTube și Shopify, este timpul să ia atitudine față de această situație. Astfel, fostul președinte al SUA s-a gândit să revină în social media cu propria sa platformă, construindu-și propriul univers virtual, bine nu e ca și cum ar avea de ales.

În urmă cu câteva seri, unul dintre consilierii lui Trump, Jason Miller a povestit în cadrul Fox News despre faptul că fostul președinte va lansa noua sa platformă în următoarele două sau trei luni.

”Cred că urmează să îl vedem pe președintele Trump întorcându-se în social media în aproximativ două sau trei luni de-acum încolo, cu propria sa platformă. Cred că acest lucru va fi unul dintre cele mai ”căutate” lucruri în social medial, pe baza faptului că va revoluționa ”jocul”, astfel că fiecare așteaptă să vadă care va fi următorul pas al lui Trump”, a declarat Jason Miller în cadrul Fox News.

Fostul președinte al SUA împreună cu simpatizanții săi au încercat să își mute ”baza” pe rețeaua de socializare Parler
Fostul președinte al SUA împreună cu simpatizanții săi au încercat să își mute ”baza” pe rețeaua de socializare Parler

Milioane de tineri sunt așteptați pe noua platformă

Consilierul Jason Miller a mai adăugat că se așteaptă ca ”milioane de tineri” să fie atrași de noua platformă pe care Donald Trump o va lansa. Fostul președinte al SUA împreună cu simpatizanții săi au încercat să își mute ”baza” pe rețeaua de socializare Parler, după ce i-a fost interzis accesul la celelalte platforme ale giganților în domeniu.

Însă, din cauza lipsei de confidențialitate a datelor utilizatorilor și a postărilor care pot incita la violență, platforma nu mai este disponibilă pe App Store Apple, Google Play Store sau chiar și de către furnizorul de găzduire cloud Amazon Web Services (AWS). Noua aplicație însă poate îmtâmpina dificultăți în condițiile în care, noua aplicație a fostului președinte va avea caracteristici similare, ar putea fi dificil să ai un partener de găzduire pe termen lung.

Aceasta nu este prima dată când echipa Trump și-a exprimat dorința cu privire la un nou brand în domeniul rețelelor de socializare. În luna ianuarie, Donald Trump Jr. a apelat la Elon Musk să construiască o nouă platformă, însă acesta nu a primit nici un  răspuns din partea unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei.

Urmăriți Impact.ro și pe