Doliu pentru Poliția Română! A decedat după ce a fost rănit în accidentul dintre mașina de poliție și ambulanța pe care o însoțea

Andreea Bisinicu 02.01.2021, 16:42
Doliu pentru Poliția Română! A decedat după ce a fost rănit în accidentul dintre mașina de poliție și ambulanța pe care o însoțea

A murit polițistul care a făcut accident cu ambulanța pe care o însoțea. Doliu pentru Poliția Română! Omul legii a murit sâmbătă, 2 ianuarie, în jurul orei 11,00 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde era internat în stare gravă. Ce s-a întâmplat, de fapt, și ce mesaj i-au transmis colegii familiei regretatului reprezentant al legii.

A murit polițistul care a făcut accident cu ambulanța pe care o însoțea

Veste tristă pentru familia șefului postului de poliție din Olt. Omul legii a încetat din viață în a doua zi din anul 2021, la ora 11 dimineața, după ce a fost transportat de urgență la spital. Polițistul a fost implicat într-un accident rutier. Mașina în care se afla, alături de un coleg, s-a ciocnit cu o ambulanță care transporta un pacient cu un comportament violent. În ambulanță se aflau ambulanțierul, asistenta și pacientul. Fănel Nițu a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, inima sa a cedat după ce a suferit două intervenții chirurgicale. Reprezentanţii IPJ Olt au transmis condoleanţe familiei şi au punctat că poliţistul avea o experienţă de 25 de ani, iar timp de 10 ani a fost şefului Postului de Poliţie Morunglav.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt deplânge stingerea din viaţă a colegului nostru, Niţu Fănel, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Postului de Poliţie Morunglav. Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toţi şi ne-a încărcat inimile de durere, tristeţe şi compasiune. De-a lungul carierei, cu o experienţă de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activităţi în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost şeful Postului de Poliţie Morunglav. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru instituţia noastră”, se arată în mesajul IPJ Olt, conform celor de la g4media.ro.

Mesajul celor de la Sindicatul Europol pentru colegul lor Fanel Nitu, politistul care a murit dupa accidentul de pe DN4
Mesajul celor de la Sindicatul Europol pentru colegul lor Fanel Nitu, politistul care a murit dupa accidentul de pe DN4

Ce mesaj i-au transmis colegii pe Facebook

A murit polițistul care a făcut accident cu ambulanța pe care o însoțea. Cei de la Sindicatul Europol au transmis condoleanțe familiei lui Fănel Nițu și au postat un mesaj emoționant pe pagina lor oficială de Facebook. Se pare că inima polițistului a încetat să mai bată după ce a suferit două operații, în urma accidentului rutier în care a fost implicat. Şefii posturilor de poliţie din Morunglav şi Bârza au fost răniţi, vineri, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier pe DN 64, la Şopârliţa, în timp ce însoţeau un echipaj de la Ambulanţă care transporta un pacient cu comportament deviant.

„Cu multă durere în suflete, anunțăm decesul colegului nostru, Fănel Nițu, polițist în cadrul IPJ Olt, în vârstă de 50 de ani. Ca urmare a rănilor grave suferite în accidentul de ieri, după două intervenții chirurgicale, inima i-a cedat în cursul acestei dimineți, în jurul orei 11:00. Autospeciala de poliție nu are niciun element de protecție suplimentar pentru condițiile extreme în care suntem nevoiți să o folosim. Iar accidentul de ieri este încă o dovadă că riscul de a ne pierde viața este la tot pasul. Să îl ierte Dumnezeu și să îl odihnească. Transmitem sincere condoleanțe familiei” au scris cei de la Sindicatul Europol pe pagina lor oficială de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe