Doliu pentru Larisa Iordache, mama campioanei a murit. Ce îi spunea mereu înainte să intre în sala de gimnastică

Stan Filon, Cristi Ionică 27.06.2021, 14:32
Doliu pentru Larisa Iordache, mama campioanei a murit. Ce îi spunea mereu înainte să intre în sala de gimnastică

Larisa Iordache trece prin clipe foarte grele, după ce mama sa a decedat. Cea care i-a dat viață gimnastei s-a stins din viața la câteva zile după ce fiica sa a împlinit 25 de ani. A susținut-o toată viața pe Larisa Iordache și i-a fost alături de fiecare dată când a avut nevoie.

Larisa Iordache este în doliu, după moartea mamei sale

Mama Larisei Iordache a murit în urma unei teribile suferințe. Vestea tristă a venit chiar de la Larisa Iordache, care a scris un mesaj însuioșător pe rețelele de socializare. Mesajul a fost postat la ora 5 dimineața, probabil la scurt timp după ce mama sa a pierdut lupta cu moartea.

”Sufletul să îți fie liniștit mami, mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris Larisa Iordache pe rețelele de socializare, iar alături a postat mai multe fotografii în care apare împreună cu cea mai importantă persoană din viața ei, mama sa.

Doliu pentru Larisa Iordache, mama campioanei a murit
Doliu pentru Larisa Iordache, mama campioanei a murit

”I-am spus că este cea mai bună”

Adriana, mama Larisei Iordache, a lucrat într-o patiserie din Capitală, unde s-a făcut respectată și iubită de colegi, dar și de patroni. Aceasta a fost extrem de mândră de fiica ei și se parcursul sportiv al acesteia.

”Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei”, declara Adriana Iordache.

”Am făcut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut ..în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aia a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală, i-am spus că este cea mai bună. Ea știe oricum ce are de făcut, nimic în plus. A ajuns acum la o vârstă, nu trebuie să-i mai spun eu”, rememora mama Larisei Iordache.

Cristina Copos, fosta soție a lui George Copos, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Adrianei, care a lucrat la patiseria ei. ”O femeie cu foarte mult bun simț, o femeie educată. Fără să aibă pretenții de campioană, dânsa este o mamă campioană”, a declarat pentru evz.

Mama Larisei Iordache a avut șansa să se mai bucure pentru ultima dată de performanțele sportive ale fiicei sale, care a câștigat luna aceasta medalia de aur la bârnă, la Cupă Mondială de gimnastică artistică de la Cairo (Egipt).

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...