Drama nebănuită a Ancăi Țurcașiu. „Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!”. Mărturisiri cutremurătoare

Madlen Moraru 27.07.2020, 12:05

Anca Țurcașiu a traversat o dramă nebănuită. De curând despre actriță s-a aflat că a divorțat de soțul ei. Toată lumea a avut un șoc legat de acest subiect delicat. Mai ales că vedeta a fost cea care a postat pe Facebook un mesaj în care a anunțat despărțirea, cu câteva zile în urmă.

Drama nebănuită trăită de Anca Țurcașiu: „Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!”

Mariajul dintre Anca Țurcașiu și soțul ei, George Cristian s-a încheiat recent, așa cum a anunțat chiar Anca Turcasiu, pe Facebook. Cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de iubire și dintr-un motiv neștiut până acum, din câte se pare. Anunțul legat de divorț, din mediul online, i-a luat pe mulți dintre fanii vedetei prin surprindere. De curând, solista a plecat la mare, unde din câte se poate observa și într-o postare făcută pe Instagram, aceasta a urcat din nou pe scenă.

Drama nebănuită a Ancăi Țurcașiu.
Anca Țurcașiu a traversat momente dramatice și a divorțat de curând de soțul ei

Actrița a făcut mărturisiri cutremurătoare

Din postarea de pe Facebook legată de divorț, mulți au putut înțelege că la mijloc se află un motiv destul de grav. Totul din modul în care vedeta a ales să se exprime, fiind vizibil rănită și profund dezamăgită de cel care i-a fost soț. Aceștia au împreună un fiu ajuns la vârsta adolescenței.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!”, e doar o parte din mesajul Ancăi Țurcașiu pe care l-a publicat după ce a divorțat de George Cristian.

Însă, un alt moment dramatic a mai fost traversat de vedetă chiar la naștere. De curând, Anca Țurcașiu a povestit că atunci când a venit pe lume, medicii se gândeau că nu poate fi salvată și că a decedat. Totodată, este considerat un miracol că aceasta și-a revenit, fiind născută la doar 7 luni, adică prematur.

„Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat. Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. (..) Moare și mama, și copilul daca nu se acționează urgent. Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!’, a povestit Anca Țurcașiu, potrivit revistei Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe