Doliu în lumea sportului mondial! A fost împușcat mortal

Rădulescu Valentin 08.06.2020, 13:49

Lumea sportului mondial este în doliu după ce un mare jucător a fost împușcat mortal. Donald Caldwell a făcut parte din Liga profesionistă de fotbal american, iar de ziua lui a avut parte de ultimele sale clipe de viață.

Doliu în fotbalul america după ce un fost jucător din Liga profesionistă a fost împușcat mortal!

Donald ”Reche” Caldwell a jucat în Liga profesionistă de fotbal american (NSL), iar pe data de 6 iunie, atunci când a împlinit și vârsta de 41 de ani, a fost împușcat mortal. Potrivit informațiilor de la New York Post, acesta se afla în fața casei sale din Tampa, Florida, atunci când a fost atacat de doi bărbați. Evenimentul a fost unul desprins din filmele de acțiune, Donald Caldwell  a fost împușcat în picior și în piept, iar în timp ce era transportat la spital a decedat. Poliția încă cercetează cazul, dar din ultimele informații apărute ar fi vorba de o reglare de conturi sau un jaf.

„A fost un om bun, care zâmbea tot timpul. Era gata să ajute pe oricine. Şi-ar fi dat şi cămaşa de pe el, dacă i-o cereai”, a declarat mama sportivului pentru sursa citată de mai sus.

Doliu în lumea sportului mondial! A fost împușcat mortal
Doliu în lumea sportului mondial! A fost împușcat mortal

Donald Caldwell risca să facă închisoare

Potrivit informațiilor, starul din NFL a căzut vinovat într-un proces de fraude, în urma căruia își aștepta sentința pe care nu a mai apucat să o afle. Donald Caldwell risca până la 10 ani de închisoare într-un proces în care au fost implicați mai mulți jucători din cadrul NFL. Colegul său, Tom Brady, a fost cel care i-a adus un ultim omagiu fostului jucător de la New England Patriots. „Odinhneşte-te în pace! Toată dragostea mea”, este mesajul postat de acesta pe pagina sa de Instagram.

Caldwell a evoluat timp de șase sezoane în NFL pe postul de ”wide receiver”, sub formația San Diego Chargers, New England Patriots și Washington Redskins, între anii 2002 și 2008. În cursul sezonului din 2006, Reche Caldwell a fost cel mai bun receiver al echipei New England. În acel an a ajuns până în finala Conferinței de Est a NFL.

Urmăriți Impact.ro și pe