Doliu în lumea cinematografiei. A murit o vedetă a telenovelelor

Raluca Alexe 02.07.2023, 17:21
Doliu în lumea cinematografiei. A murit o vedetă a telenovelelor

O vedetă a cinematografiei britanice a murit. Îndrăgita artistă Meg Johnson avea 86 de ani și s-a luptat în ultimii ani cu demența.

O stea a cinematografiei a murit, chinuită de demență

Meg Johnson a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete a telenovelelor britanice. La vârsta de 86 de ani, ea a murit, după ce, timp de mai mulți ani, s-a luptat cu demența, potrivit anunțului făcut de familia retretatei actrițe.

„Cu mare tristeţe anunţăm că actriţa Meg Johnson a murit în pace ieri seară, înconjurată de familie”, se poate citi în declaraţia comună făcută de familia sa, de agenţia de talente Jorg Betts Associates şi de echipa îndrăgitului serial, difuzat pe ITV.

Meg a interpretat-o pe Pearl Ladderbanks în „Emmerdale” începând din 2003. Înainte de a se alătura echipei din „Emmerdale”, Johnson a interpretat-o timp de mai mulţi ani pe Brigid McKenna în telenovela „Brookside” de pe Channel 4. La începutul anilor 1980, ea a jucat rolul lui Eunice Gee în serialul „Coronation Street” de pe ITV, un personaj la care s-a întors pentru scurt timp în 1999. De asemenea, Johnson a făcut parte din distribuţia serialului „Victoria Wood: As Seen On TV”, alături de regretata actriţă, dar și de Julie Walters şi de Celia Imrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: