Doliu în fotbalul românesc! S-a stins din viață la doar 23 de ani

Cristian Cojocaru 13.05.2021, 18:29
Doliu în fotbalul românesc! S-a stins din viață la doar 23 de ani

Doliu în fotbalul românesc după ce, un campion al clubului Dinamo a murit la doar 23 de ani. Tatăl jucătorului care urca pe podium, având o întreagă carieră fotbalistică în față, este cel acare a făcut tragicul anunț.

Încă un doliu înregistrat în fotbalul românesc

Un fost jucător al clubului Dinamo, a încetat din viață, reușind să fie un campion pe terenul de fotbal, însă învins de crunta boală. Chiar dacă avea toată viața înainte, dignosticul medicilor a fost unul crunt pentru tânăr după ce a fost anunțat că suferă de cancer pe creier. Alexandru Ciorniciuc a fost campion cu Dinamo la echipa de juniori.

Obișnuit să lupte, așa cum făcea și pe teren, Alexandru a luptat și a crezut până în ultima clipă, crezând că va învinge și de această dată. La doar 22 de ani, vârsta pe care o avea anul trecut, tânărul primea crunta veste. În data de 25 august 2020, Alexandru a suferit o intervenție chirurgicală la Instanbul, pentru a-i fi extirpată tumoarea de pe creier. Alexandru devenea campion în anul 2013, alături de Dinamo, cu grupa jucătorilor născuți în 1998.

 Mă numesc Ciorniciuc Ioan Alexandru și am 22 de ani. În prezent mă aflu în Turcia la Istanbul și în urma unor investigații amănunțite, în data de 17.08.2020 am efectuat un examen RMN din care a rezultat diagnosticul de cancer la creier. Ulterior am efectuat și un PET-CT pentru a vedea dacă boala s-a extins și la celelalte organe.

Rezultatul a fost de partea mea, tumora fiind localizată doar la creier. Este necesară operația de urgență, deoarece riscul este foarte mare în cazul în care nu se va extirpa tumora”, a scris Alexandru anul trecut, pe pagina sa de Facebook.

doliu fotbalul romanesc
Alexandru Ciorniciuc a pierdut ”meciul” in fata cancerului

Lupta a durat 9 luni

De la acea dată, Alexandru Ciorniciuc a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, încercând să câștige această luptă, însă, complicațiile nu au întârziat să apară. Miercuri seara, după 9 luni de luptă crâncenă, organismul fostului jucător a cedat. Atât Alexandru cât și familia sa erau foarte optimiști cu privință la îmbunătățirea stării de sănătate a acestuia.

Părinții tânărului au fost alături de acesta pe toată perioada coșmarului. Aflați în Turcia, în data de 21 aprilie, o ambulanță l-a transportat pe Alexandru până în România. Fostul campion cu Dinamo, a fost băgat de către medici în comă indusă, însă miercuri seara, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, tatăl tânărului fiind cel care a făcut anunțul.

Azi (n.r. – miercuri, 12 mai), la ora 21:30, băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu! Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri. Pentru că ai fost un înger pe pământ”, este mesajul emoționant postat de tatăl lui Alexandru Ciorniciuc, potrivit Playsport.

Urmăriți Impact.ro și pe