Doliu în familia Catincăi Roman. Fiica Mioarei a făcut anunțul trist, e devastată de durere

Badea Violeta 21.09.2022, 19:30

Fiica cea mare a Mioarei Roman, Catinca, trece prin momente extrem de dificile! Aceasta este devastată, după ce unul dintre membrii familiei sale s-a stins din viață. Sora vitregă a Oanei Roman a publicat pe rețelele sociale un mesaj extrem de emoționant. Fanii i-au transmis mesaje de condoleanţe şi gânduri bune în urma pierderii suferite!

Catinca Roman, in doliu. Fiica Mioarei Roman este distrusă de durere

Catinca Roman trece prin momente extrem de grele după ce una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa a decedat. Fiica cea mare a Mioarei Roman şi-a pierdut tatăl. Vedeta si-a schimbat fotografia de profil, în semn de doliu. De asemenea, aceasta a publica și un mesaj extrem de emoționant.

„L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris Catinca Roman, pe pagina sa oficială de Facebook.

Tatal Catincai Roman a decedat
Tatal Catincai Roman a decedat

Iosif Zilahy și Mioara Roman au fost căsătoriți 12 ani

Precizăm că fostul partener de viață al Mioarei Roman, Iosif Zilahy, avea 90 de ani și se confrunta cu anumite probleme de sănătate. Bărbatul a cunoscut-o pe Mioara Roman pe vremea când avea 27 de ani, iar ea doar 19.

„M-a cucerit cu frumusețea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, povestea Iosif Zilahy în trecut.

Cei doi s-au iubit enorm, așa că au decis să-și unească destinele în 1956. Din păcate însă, în anul 1968, mariajul lor s-a încheiat. Catinca Roman avea doar 7 luni atunci când părinții săi s-au despărțit. Chiar dacă Iosif Zilahy și Mioara Roman s-au separat, Catinca a păstrat o relație foarte bună cu tatăl ei.

Reacţii şi mesaje de condoleanţe din partea internauților

Când au văzut imaginea și mesajul Catincăi Roman, fanii s-au emoționat și i-au transmis mesaje de condoleanţe şi gânduri bune în urma pierderii suferite.

„Condoleanțe, Catinca!

Dumnezeu să-l odihnească! Te îmbrățișez!

Condoleanțe, Catinca! Putere multă! Dumnezeu să îl aibă în pază!

Îmi pare tare rău! Condoleanțe

Dumnezeu să îl odihnească în lumină!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de vedetă.

Citește și Cum o cheamă, de fapt, pe Catinca Roman. Nu i-a purtat numele de familie lui Petre Roman!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...