Cum îşi petreceau Loredana Groza şi Catinca Roman timpul în tinereţe. Erau bune prietene. „Făceam nebunii”

Nicu Stan 14.01.2022, 14:30
Cum îşi petreceau Loredana Groza şi Catinca Roman timpul în tinereţe. Erau bune prietene. „Făceam nebunii”

S-a aflat cum îşi petreceau Loredana Groza şi Catinca Roman timpul în tinereţe. Cele două erau bune prietene. Catinca Roman și Loredana Groza au fost prietene de nedespărțiț acum mulți ani, astfel că au rămas cu amintiri plăcute. Sora Oanei Roman și-a adus aminte de perioada în care petrecea alături de celebra artistă, acum jurată în emisiunea X Factor.

Catinca Roman, bună prietenă cu Loredana Groza în tinerețe. Ce spune acum sora Oanei Roman despre cântăreață

Catinca Roman și Loredana Groza au fost, în trecut, prietene de nedespărțiț. Astfel, sora Oanei Roman a amintit de perioada în care petrecea alături de celebra artistă, totodată comentând și ultimele fotografii incitante pe care jurata de la X Factor le-a postat pe rețeaua socială.

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite artiste din România, la 51 de ani arată senzațional. Se poate vedea din postările provocatoare pe care jurata de la Antena 1 le postează pe rețelele sociale. De asemenea, Loredana Groza și Catinca Roman au trăit momente de neuitat împreună, iar iar fiica Mioarei Roman a vorbit decurând despre frumoasa artistă.

Catinca Roman o admira mult pe Loredana Groza
Catinca Roman o admira mult pe Loredana Groza

Loredana Groza se simte bine în pielea ei

Loredana Groza a demonstrat de multe ori că se simte extraordinar de bine în pielea ei, însă cel mai mult o satisface să-i încânte pe oameni cu talentul său muzical. Loredana Groza a devenit un adevărat exemplu pentru sexul feminin, fiind activă zi de zi pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura permanentă cu fanii ei.

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Catinca Roman a vorbit despre prietenia cu Loredana Groza, comentând de asemenea și fotografiile incitante pe care jurata X Factor, în vârstă de 51 de ani, le postează în mediul online.

Catinca Roman o vede foarte frumoasă pe Loredana Groza

Astfel, Catinca Roman crede că artista este o femeie extrem de frumoasă și muncitoare, așa cum a fost mereu de altfel. În plus, Catinca Roman a dezvăluit că nu este de acord cu cei care care o judecă pentru felul în care apare în mediul online.

„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare. Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva.

Catinca Roman admiră femeile sigure pe ele

În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor. La noi încă e mentalitatea învechită că trebuie să intri în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă”, a declarat Catinca Roman, potrivit fanatik.ro.

Catinca Roman, despre prietenia cu Loredana Groza

Catinca Roman a dezvăluit ce făceau atunci când erau mai tinere. Cum își petreceau timpul liber.

„Ce să zic? Ne-am distrat, am ieșit. Am făcut nebunii, prostii. Ieșeam în club. Îmi aduc aminte, pe vremea aia…noi am prins Vox Maris-ul de la Casa Armatei și acolo era cu petrecăraie ca lumea. În rest, așa, alte prostii nu am făcut mai mult decât lucruri normale pentru tineretul de atunci”, și-a amintit Catinca Roman.

Catinca Roman, soră de mamă cu Oana Roman

Catinca Roman este soră doar de mamă cu Oana Roman, întrucât Petre Roman la vremea când s-a căsătorit cu Mioara aceasta avea deja un copil.

Urmăriți Impact.ro și pe