Doi hoți au spart o biserică din Hunedoara. Au crezut că se îmbogățesc, dar au plecat cu o pradă ”imensă”

Badea Violeta, Dan Grecu 27.01.2022, 14:03
Doi hoți au spart o biserică din Hunedoara. Au crezut că se îmbogățesc, dar au plecat cu o pradă ”imensă”

Doi hoți din Hunedoara au crezut că vor da lovitura vieții și se vor îmbogăți, însă s-au înșelat. Indivizii au pus planul perfect la cale și au reușit să spargă o biserică ortodoxă. Entuziasmați, aceștia au crezit că norocul a dat peste ei, însă au găsit doar o sumă modică în interiorul lăcașului de cult. Iată cu câți bani au plecat acasă cei doi bărbați!

Doi hoți au crezut că vor da marea lovitură și se vor îmbogăți, însă s-au ales cu o sumă infimă

Doi hoți au crezut că se vor îmbogăți cu sumele din cutia milei și încasările unui lăcaș de cult din Cristur, județul Hunedoara. Astfel, cei doi bărbați au pus la cale un plan de spargere. Jaful a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 26 – 27 ianuarie 2022,

Cei doi indivizi încă neidentificați au forțat ușa bisericii ortodoxe și au furat o sumă de bani din cutia milei și încasări.

Potrivit oamenilor legii din județul Hunedoara, aceștia ar fi reușit să plece acasă cu circa 50 de lei, din vânzările de obiecte de cult, notează stiripesurse.ro. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt calificat și încearcă să dea de urmele hoților.

jaf biserica 1
Jaf la o biserica din Hunedoara

Criza facturilor lovește și o biserică din București

Probleme și la o biserică din Capitală. Doar ca de data aceasta nu vorbim despre un jaf, ci despre o factură la gaze de peste 4.300 de lei.

Din numeroasele facturi cu sume considerabile apărute în ultima perioadă, în plină iarnă, se numără și cea la gaze, primită pe adresa unui lăcaș de cult din Capitală.

Aceasta a fost publicată pe pagina de Facebook a preotului catolic Francisc Doboș. Astfel, internauții au putut vedea factura la gaz, de peste 4.300 de lei, venită pe adresa Bisericii Franceze din București, lăcaș de cult situat pe strada Gheorghe Demetriade.

„Biserică micuță dar factură mare. Promit că o să vă încălzesc mai degrabă cu predici călduroase.

Aveți și alte sfaturi? Second job?”, este mesajul scris de preot în dreptul imaginii cu factura.

Precizăm că preotul catolic Francisc Doboș a devenit paroh al acestei biserici catolice din București în luna septembrie a anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...