A divorțat Donald Trump de Melania? Declarația uluitoare care pune America pe jar

Mirabela Vasile 16.09.2020, 09:04
A divorțat Donald Trump de Melania? Declarația uluitoare care pune America pe jar

Ivana Trump a venit cu o declarație controversată în cadrul interviului susținut pentru emisiunea TV britanică Loose Women. Fosta soție a președintelui a făcut o remarcă ce a șocat pe toată lumea la adresa Melaniei Trump. Întrebările la care a fost supusă Ivana au fost foarte directe și au creat adevărate subiecte de bârfă.

De când ai divorţat de Donald Trump, s-au întâmplat multe. Între timp, a devenit preşedintele Americii. Când îl priveşti la TV, te gândeşti vreodată: Eu ar fi trebuit să fiu cea care ajunge la Casa Albă alături de el?”, a fost una dintre întrebările puse Ivanei Trump.

Aceasta a răspuns promt că nu urmărește politica și nu o interesează acest domeniu. De asemenea, Ivana a spus că s-ar fi descurcat grozav la Casa Albă, însă nu ar atrage-o perspectiva aceasta. Totodată a mai spus că e într-o etapă a vieții în care face ce dorește și merge unde vrea. Aceasta a mai declarat că își permite să facă ce vrea și îi place să fie liberă.

Ivana Trump apelează la serviciile secrete

Ivana a vorbit și despre măsurile pe care e obligată să le ea când participă la diferite evenimente. Astfel, având în vedere că este o persoană apropiată de președinte, trebuie să aibă grijă.

“La unele ocazii, am nevoie de serviciile secrete, dar nu vreau să fiu înconjurată de pază. Oricum, atunci când lucrez, fac doar doi paşi între casă şi birou, merg între 5th Avenue şi Madison Avenue, ca şi cum aş traversa living room-ul. Iar în ultima perioadă, date fiind circumstanţele, am stat mai mult acasă”.

Melania Trump, etichetată ca fiind fosta soție a președintelui american

Momentul care a șocat pe toată lumea a venit când gazdele emisiunii au întrebat dacă vorbește vreodată cu Melania Trump. Ivana a spus cu nonșalanță că nu leagă amiciții cu ”fostele soții”. Ea preferă să discute direct cu domnul președinte.

Ivana Trump vine cu explicatii
Ivana Trump vine cu explicatii

 “Nu, vorbesc direct cu domnul preşedinte. Eu nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată. Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii”, a spus Ivana Trump.

Moderatoarele emisiunii TV au fost și ele uluite de răspunsurile Ivanei și au întrebat-o pe aceasta dacă i se pare că Melania se descurcă bine la Casa Albă.

“Nu sunt sigură, pentru că este foarte tăcută”, a replicat Ivana.

Urmăriți Impact.ro și pe