Dialogul care a provocat divorțul lui Bănel Nicoliță. ”I-am zis că e ok”

Rădulescu Valentin 07.09.2020, 09:16
Dialogul care a provocat divorțul lui Bănel Nicoliță. ”I-am zis că e ok”

Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina, soția lui, tocmai în luna februarie a acestui an, deși ruptura dintre cei doi s-a produs de mai bine de doi ani. Pe atunci au apărut mai multe zvonuri pentru care s-ar fi ajuns aici, dar fostul fotbalist a ținut să lămurească situația și să spună ce s-a întâmplat cu adevărat.

Ce s-a întâmplat între Bănel Nicoliță și Cristina?

Fostul fotbalist se află acum la vârsta de 35 de ani, iar de curând a explicat și de ce a divorțat, de fapt, de femeia lângă care a stat timp de 6 ani și cu care are doi copii.

Bănel Nicoliță a mărturisit într-o emisiune televizată că principalul motiv pentru care a pornit tot scandalul a fost chiar echipa lui, CS Făurei. Acesta a plecat de lângă familie pentru un timp și a fost nevoit să investească anumite sume de bani, iar astfel nu a putut să renunțe la iubirea lui pentru fotbal.

„Divorțul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul. «Ai băgat bani acolo, te-ai dus acolo, ne-ai neglijat pe noi».

Asta a fost problema, motivul divorțului. Mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK». Eu sunt mai nebun, iubesc fotbalul, el mi-a dat tot ce am și vreau să dau și eu înapoi cât pot. Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat”, a spus Nicoliță în cadrul emisiunii ”La Măruță”, difuzată de Pro TV.

Dialogul care a provocat divorțul lui Bănel Nicoliță. ”I-am zis că e ok”
Dialogul care a provocat divorțul lui Bănel Nicoliță. ”I-am zis că e ok”

Bănel Nicoliță a negat toate zvonurile

Finanțatorul echipei CS Făurei a negat faptul că ar fi plecat acolo pentru o altă femeie. Acesta susține că este un familist convins și nu ar fi putut niciodată să renunțe la fiicele sale și la soția sa frumoasă. Nicoliță a ținut acum să lămurească toate aceste aspecte, deoarece nu vrea ca fetele lui să aibă o părere greșită despre tatăl lor.

În prezent fostul fotbalist a mărturisit că are o relație bună cu femeia care le-a dat viață copiilor lui, iar acum își petrece timpul cu aceștia mereu când are ocazia.

„Nu vreau ca ele să creadă vreo secundă că eu am plecat de lângă mama lor pentru o altă femeie. Nu aș fi făcut-o niciodată în viața mea. Eu sunt un familist, când am plecat, am făcut-o din alt motiv. Nu pentru altă femeie.

Am o relație foarte bună cu fosta soție. Am vorbit mai devreme, i-am spus că mâine merg să îmi iau copiii. Nu am o restricție, pot să îi iau 3 zile, 5 zile, o săptămână, nu contează. Avem o relație foarte frumoasă, e păcat să nu le oferim copiilor sprijinul de care au nevoie

Nu e adevărat, nu o să fiu tată din nou”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Urmăriți Impact.ro și pe