Discuția fabuloasă dintre Adrian Sârbu și Valentin Teodosiu. De ce a refuzat actorul salariul de 3.000 de dolari pe lună

Ana Anitoiu 08.11.2022, 17:28
Discuția fabuloasă dintre Adrian Sârbu și Valentin Teodosiu. De ce a refuzat actorul salariul de 3.000 de dolari pe lună

Valentin Teodosiu a dezvăluit ce discuție fabuloasă a avut cu Adrian Sârbu și care a fost motivul pentru care a refuzat, în anul 1995, un salariu de 3.000 de dolari pe lună pentru a deveni vocea televiziunii Pro TV.

Valentin Teodosiu, ofertă de 3.000 de dolari pe lună la Pro TV

Actorul Valentin Teodosiu a povestit, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, că a refuzat un salariu de 3.000 de lei, într-o discuție cu Adrian Sârbu, care i-a oferit acești bani pentru a fi voice over al Pro TV.

„M-a chemat Adrian Sârbu, m-a întrebat dacă nu vreau să fiu voice over că deschide o televiziune în 1995, când eram în depresie. Și zice: Vali, vreau să deschid o televiziune și tu să fii voice over.

Zic: De ce mă jignești? Ce e aia voice over? (Adrian Sârbu a răspuns, n.r.) Să fii vocea postului. (Actorul a întrebat, n.r.) Și ce înseamnă asta?”, a povestit Valentin Teodosiu.

Discutia fabuloasa dintre Adrian Sarbu si Valentin Teodosiu
Valentin Teodosiu

Motivul pentru care Valentin Teodosiu a refuzat salariul de 3.000 de dolari

Adrian Sârbu i-a explicat atunci că îi oferă un salariu de aproximativ 3.000 de dolari pe lună ca să vină pentru patru ore pe săptămână și să înregistreze pentru știri, filme și seriale. Însă, actorul a refuzat.

„Eu am rămas idiotizat. Îmi era și rău și m-am retras în mine și bunul meu simț și educația m-au făcut să-i spun: Adrian, îți mulțumesc. Parcă mă simt ceva mai bine pentru oferta pe care mi-au făcut-o, dar nu pot s-o accept pentru că mi-e teamă că te las.

(Adrian Sârbu l-a întrebat, n.r.) Dar ce ai? (Actorul a răspuns, n.r.) Mi-e rău. S-a uitat ăla la mine… (Adrian Sârbu s-ar fi întrebat, n.r.) Bă, cei-i cu nebunul ăsta?! I se par puțini 3.000 de dolari?”, a povestit Valentin Teodosiu.

Valentin Teodosiu, la Pro TV abia după șase luni

Valentin Teodosiu a mai spus că Adrian Sârbu nu a înțeles atunci ce se petrecea cu el. Actorul a adăugat că a început colaborarea cu Pro TV abia după șase luni, în 1996, nu la data de 1 decembrie 1995, când ar fi trebuit, dacă ar fi acceptat oferta.

Însă, când a fost angajat în cele din urmă la Pro TV, nu a mai primit salariul de 3.000 de dolari pe lună. Bebe Cotimanis era deja angajat. Însă, Valentin Teodosiu a spus că salariul lui a crescut în timp.

Actorul Valentin Teodosiu a precizat că a trăit din salariul de la Pro TV și că nu știe dacă ar mai fi avut bani să-și întemeieze o familie și să crească niște copii, dacă nu s-ar fi angajat la această televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...