Dinu Maxer a făcut accident. Cu cine era în mașină: „Nu a semnalizat, nu a făcut nimic”

Corina Oprea 31.05.2023, 19:20
Dinu Maxer a făcut accident. Cu cine era în mașină: „Nu a semnalizat, nu a făcut nimic”

Dinu Maxer a avut parte de multe greutăți și lovituri în viață, iar printre cele mai grele se numără un accident rutier în care a fost implicat. A fost o experiență dificilă, din care a ieșit cu bine, dar despre care nu a vrut să vorbească și nici măcar să se afle.

Dinu Maxer a provocat un accident rutier

Dinu Maxer a divorțat de Deea, dar încă mai sunt văzuți împreună datorită proiectelor pe care trebuie să le respecte. Cei doi au rămas în relații bune si de dragul copiilor, pe care îi cresc frumos si vor să le asigure o educație aleasă, să îi facă să nu simtă lipsa unei familii cu adevărat.

Dinu petrece mult timp cu copiii lui, iar fiul cel mare merge peste tot. Andreas este deja mare si a fost cu tatăl lui la o emisiune TV, unde a făcut o dezvăluire despre care artistul sigur nu ar fi vrut să se afle. A avut loc în urmă cu ceva timp, dar Dinu a reușit să țină totul secret.

În timp ce tatăl său avea căștile pe urechi, Andreas a dat din casă. Întrebat de Brancu care este cea mai trăsnită chestie pe care Dinu si Deea au făcut-o, copilul a povestit că a fost un accident rutier pe care chiar tatăl lui l-a provocat, din neatenție.

„Vorbeam cu tata despre vacanța la mare și când noi vorbeam, într-o intersecție, a făcut tata stânga, nu a semnalizat, nu a făcut nimic și a intrat în unu. Mă mir că nu s-a lovit. Asta mi se pare cea mai aiurită chestie”, a povestit Andreas, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Dinu Maxer, belele la volan

Andreas este uimit că nimeni nu a pățit nimic în accident, pentru că impactul ar fi fost unul extrem de puternic. Copilul nu a rămas cu sechele după cele întâmplate, ci chiar se amuză acum de accident, mai ales că toți au scăpat cu bine.

Nu este singura pățanie făcută de Dinu la volan. Chiar el a povestit că, în timp ce se îndrepta către emisiune, a încurcat drumul și a ajuns să ocolească mult, pierzând astfel și mult timp.

”Venind spre tine, în loc să fac dreapta, am luat-o drept în față că am văzut același traseu, doar că am făcut o oră…”, a spus și Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe