Dinamo mai primește o lovitură după retrogradare. Gheorghe Hagi e în spatele afacerii

Stan Filon 02.06.2022, 19:31
Dinamo mai primește o lovitură după retrogradare. Gheorghe Hagi e în spatele afacerii

Echipa de fotbal Dinamo mai primește o lovitură, după ce a retrogradat în Liga a II-a, pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani. De parcă nu era de ajuns, echipa din Ștefan cel Mare începe să-și piardă și jucătorii care au făcut carieră la Dinamo. Primul despre care s-a aflat acum că abandonează „nava” este nimeni altul decât dinamovistul Gabriel Torje, despre care s-a aflat că și-a reziliat deja contractul.

Dinamo mai încasează o lovitură dură din partea unui fotbalist

Gabi Torje, în vârstă de 32 de ani, se pare că nu vrea să evolueze în Liga a II-a din România, acolo unde a ajuns Dinamo, după un sezon dezastruos. Potrivit digisport.ro, Gabi Torje a ales să se despartă de Dinamo și a ales să evolueze în stagiunea următoare la Farul Constanța. Mijlocașul va semna cu gruparea de la malul mării un contract valabil un an.

La Farul, Torje va lucra din nou cu Gică Hagi, sub comanda căruia Torje a debutat în Liga 1 la Poli Timișoara. S-a dovedit una dintre senzațiile fotbalului românesc ale acelei perioade, pentru care Dinamo a plătit două milioane de euro pentru transferul său la București, în 2008.

Dinamo mai incaseaza o lovitura dura din partea unui fotbalist
Dinamo mai incaseaza o lovitura dura din partea unui fotbalist

Gabi Torje abandonează „nava” Dinamo

Gică Hagi încearcă acum să-i revitalizeze cariera lui Gabi Torje, așa cum a făcut și cu Denis Alibec, Adrian Petre sau Gabriel Iancu. La Dinamo, Gabi Torje a jucat 25 de meciuri în acest sezon, a reușit să înscrie 6 goluri și a avut 3 assist-uri, însă echipa sa a retrogradat. Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Gabi Torje este de 400 de mii de euro.

Gabi Torje a mai evoluat la Udinese, la Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny, Karabukspor, Sivasspor, AE Larissa și Bandirmaspor. Mijlocașul a fost desemnat ”jucătorul anului” în România, în 2011, însă cu toate acestea nu are încă niciun trofeu în palmares.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...