Antrenorul Dusan Uhrin, devastat după ce Dinamo a retrogradat. „În 25 de ani n-am întâlnit o situație atât de gravă”

Sorin Barbu 30.05.2022, 00:30

Fanii lui Dinamo sunt în șoc. Echipa a retrogradat după „dubla” din baraj cu Universitatea Cluj și este prima oră când clubul ajunge în Liga a doua. Antrenorul Dusan Uhrin nu a găsit nicio explicație și a dezvăluit ce situație grea a găsit la trupa din „Ștefan cel Mare”.

Dusan Uhrin: „În trecut am reparat Dinamo, dar acum n-am reușit”

Dinamo a încheiat în genunchi un sezon în care totul a mers pe dos. Trupa lui Dusan Uhrin a pierdut primul meci al barajului de la Cluj cu 2-0, iar în returul de la București scorul a fost egal, 1-1, după golurile înscrise de Tescan și Vlad Morar. Fanii au încercat să intre peste jucători pe teren, după ce echipa a rerogradat pentru prima oară în istorie, și le-au transmis să-și facă bagajele. Antrenorul Dusan Uhrin și-a găsit foarte greu cuvintele la finalul partidei.

„Dacă vorbesc despre aceste două jocuri de baraj, pot spune că înfrângerea de la Cluj a fost decisivă. Puteam să revenim aici, dar e prea puțin dacă marchezi doar un gol în două meciuri.

Sunt foarte supărat, mi-e greu să vorbesc, nu știu ce puteam să fac mai mult. Nu știu ce va urma. Nu regret că am venit aici, am vrut să ajut Dinamo.

Nu am știut toată situația din club, dar am vrut să ajut Dinamo. Mi-e greu să spun ce vină am eu pentru această retrogradare. Este și vina mea, normal. Atmosfera din vestiar era foarte proastă.

Nu știu ce să vă spun despre viitorul lui Dinamo, asta nu este o întrebare potrivită pentru mine. Nu pot să vorbesc despre lucrurile din interior, dar în 25 de ani de antrenorat n-am mai întâlnit o situație atât de gravă. Nu am un contract pentru sezonul viitor, nimeni nu mi-a propus să rămân în Liga 2”, a declarat antrenorul formației din „Ștefan cel Mare”.

Potrivit unor informații, Dusan Uhrin va pleca de la echipă peste câteva zile. Conducătorii nu-l mai vor, dar nici antrenorul nu mai vrea să rămână în liga a doua la un club care are o situație financiară foarte grea.

„E o situație incredibilă. Sunt foarte trist pentru tot ce s-a întâmplat. În trecut am reparat Dinamo, dar acum n-am reușit. Conducerea lui Dinamo trebuie să se gândească la viitorul echipei. Dacă schimbi 50 de jucători și patru antrenori, e aproape imposibil să ai un viitor.

Pentru mine este foarte dificil. Am dat ce am avut mai bun, am încercat, iar acum îmi pare foarte rău pentru toți suporterii lui Dinamo″, a declarat Dusan Uhrin Jr, după ce Dinamo a ajuns în Liga 2.

Giani Kiriță l-a criticat pe antrenorul ceh și i-a transmis că nu mai are de ce să rămână la Dinamo.

Urmăriți Impact.ro și pe