VIDEO

Dinamo are un nou antrenor principal. Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial de clubul din „Ștefan cel Mare”

Sorin Barbu 21.07.2022, 17:48
Dinamo are un nou antrenor principal. Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial de clubul din „Ștefan cel Mare”

Dinamo are un nou antrenor principal. Este al patrulea din această vară după Gică Mihali, Ionel Augustin și Iulian Mihăescu. Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial la echipa unde a jucat între anii 2002 și 2005. Misiunea lui este foarte dificilă. Vrea să obțină promovarea cu o formație care are probleme financiare uriașe.

Ovidiu Burcă își propune promovarea cu Dinamo încă din primul an

Dinamo are o situație financiară foarte grea și a retrogradat prima oară în istorie, dar și-a adus un antrenor foarte optimist. Ovidiu Burcă a semnat contractul, a fost prezentat oficial și le-a transmis fanilor că obiectivul este promovarea. Încă din primul an!

Fostul internațional a jucat la Dinamo între anii 2002 și 2005 și era liber de contract după despărțirea de CSM Slatina, formație din eșalonul al treilea. Burcă a fost alegerea noului administrator special, Vlad Iabob, care a fost și el prezent la acest eveniment, alături de noul antrenor.

„Înțeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit și sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul.

Numirea mea a depins oarecum de investirea lui Vlad ca administrator special, pe de o parte. Pe de altă parte, pentru că a trebuit să înțeleg foarte bine momentul în care se află Dinamo și cred că de asta a durat așa de mult.
Pe majoritatea dintre jucători îi știu, dar aș vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare.

Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor și vreau să fim inspirați să selecționăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo, pentru că tricoul lui Dinamo este un tricou greu. Avem nevoie să identificăm jucători motivați care să joace la Dinamo și care au capacitatea și talentul să o poată face.

Eu o să am un staff care încă nu e definitivat, pentru că pe oamenii pe care îi avusesem nu puteam să îi țin pe loc. Încerc să aduc în jurul meu oameni foarte bine pregătiți și motivați. Când ești motivat, nimic nu te poate opri să-ți faci meseria la cel mai înalt nivel. Sunt anumite lucruri care țin de nivelul nostru de existență, unii au copii, familie, credite. Am încercat ce resurse mai există în Dinamo”, a declarat Ovidiu Burcă.

Noul antrenor dinamovist va fi ajutat de „secundul” Sorin Colgeac, dar și de consilierul Florin Marin. Totodată, la clubul din „Ștefan cel Mare” este așteptat și Ionel Dănciulescu, pentru a ocupa rolul de director sportiv, dar și un preparator fizic.

Urmăriți Impact.ro și pe