Dinamo are un nou acționar majoritar. Ce se întâmplă cu Flavius Stoican și Iuliu Mureșan

Sorin Barbu 09.03.2022, 09:51

Dinamo trăiește periculos, cu doar câteva zile înainte să înceapă bătălia pentru play-out. Gruparea din „Ștefan cel Mare” are un nou acționar majoritar, antrenorul Flavius Stoican și-a dat demisia de două ori în câteva ore, iar administratorul special Iuliu Mureșan a anunțat că pleacă.

Dinamo are un nou acționar majoritar

Dinamo și-a schimbat proprietarul. Dorin Șerdean a preluat pachetul majoritar al clubului de la Pablo Cortacero, spaniolul care cumpărase gruparea din „Ștefan cel Mare” de la Ionuț Negoiță, în vara anului 2020. Șerdean a preluat oficial pachetul majoritar al firmei Lotus Sport și a înregistrat documentele la Registrul Comerțului, anunță playsport.ro. , după negocieri care au durat mai bine de o lună și jumătate.

Flavius Stoican și Iuliu Mureșan au anunțat că pleacă de la Dinamo

Dinamo este foarte aproape să-și schimbe și conducerea, nu doar proprietarul. Pe 8 martie, Flavius Stoican și-a anunțat demisia, iar fanii din DDB au exultat și i-au propus lui Dusan Uhrin postul de antrenor. Doar că jucătorii au amenințat cu greva și l-au convins pe Stoican să revină asupra deciziei. Doar pentru câteva ore.

Pe seară, antrenorul și-a dat din nou demisia. Potrivit unor surse, Dusan Uhrin va fi noul tehnician al echipei. Va primi un salariu de 8.000 de euro pe lună, plus 25.000 de euro dacă salvează echipa de la retrogradare.

În condițiile în care clubul are un nou acționar majoritar, iar antrenorul și-a dat demisia, nici administratorul special nu mai vrea să rămână. Playsport.ro a anunțat că Iuliu Mureșan a anunțat că pleacă, nemulțumit de schimbările de la club.

Programul lui Dinamo în play-out:

Etapa 1: Rapid – Dinamo

Etapa 2: Dinamo – Sepsi OSK

Etapa 3: Chindia Târgoviște – Dinamo

Etapa 4: Dinamo – U Craiova 1948

Etapa 5: CS Mioveni – Dinamo

Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – Dinamo

Etapa 7: Dinamo – Academica Clinceni

Etapa 8: FC Botoșani – Dinamo

Etapa 9: Dinamo – UTA Arad

Dinamo se află în acest moment pe loc de baraj. „Câinii” au bilanț foarte rău în acest campionat: 4 victorii, 5 egaluri și 21 de înfrângeri. A marcat 24 de goluri și a primit 66 și are cea mai slabă apărare din prima ligă.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe