EXCLUSIV

Din culisele divorțului Ancăi Țurcașiu de medicul Cristian Georgescu. Le-a ieșit abia a treia oară, Țânțăreanu i-a împăcat de două ori. ”Trecutul e îngropat”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat, Alexandru Catalan 02.09.2021, 19:45
Din culisele divorțului Ancăi Țurcașiu de medicul Cristian Georgescu. Le-a ieșit abia a treia oară, Țânțăreanu i-a împăcat de două ori. ”Trecutul e îngropat”. EXCLUSIV

Nașul fostului cuplu, Cristian Țânțăreanu, a rămas în relații desul de reci cu finul său, după ce acesta divorțat iar apoi s-a recăsătorit.

”Totul e deja îngropat în trecut!”

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au format unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizz-ul autohton, cu o căsnicie care a durat 22 de ani. Relația lor ascunde însă nu mai puțin de două încercări de a divorța, în ultimii șase ani, încheiate cu o împăcare, motivul constituindu-l, se pare, infidelitatea soțului artistei. Cel care a reușit să-I țină uniți de fiecare dată a fost chiar nașul lor, Cristian Țânțăreanu.

”Totul e deja îngropat în trecut!”, ne-a declarat omul de afaceri pe marginea acestui subiect . A treia oară însă, acesta a preferat să stea deoparte, iar cuplul și-a anunțat divorțul în anul 2020. Artista a plecat din vila de la Corbeanca, ridicată pe terenul primit de la Țânțăreanu, acolo unde a rămas însă fostul său soț, în timp ce ea s-a mutat într-un apartament luxos dintr-un cartier rezidențial, se pare tot cu ajutorul nașului său de cununie. După despărțire Anca a scos o piesă de succes, ”Vreau să dau reset”, care se potrivește exact cu ceea ce a trăit aceasta odată cu decizia divorțului.

Din culisele divorțului Ancăi Țurcașiu de medicul Cristian Georgescu
Anca Țurcașiu

Sunat de ambii fini de Sfântul Alexandru

Cristian Ţânţăreanu nu a fost la curent cu decizia fostului său fin, Cristian Georgescu, de a-şi reface viaţa la doar un an de la divorţul de Anca Ţurcaşiu. Patronul complexului „Paradisul Verde” din Corbeanca spune că nu prea mai ţine legătura cu fosta sa rudă spirituală.

„Nu s-a pus niciun moment problema ca eu să particip la nunta lui Cristian. Nici nu am primit, nici nu am cerut vreo invitaţie. Pe de altă parte, nici nu prea mai ţinem legătura. E drept că pe 30 august, de Sf. Alexandru, s-a întâmplat să mă sune amândoi, şi Anca, şi Cristian , dar atât, nimic mai mult. Mi-au făcut urările care se fac de obicei în asemenea ocazii!”, a precizat pentru impact.ro Cristian Ţânţăreanu.

Nu o cunoaște pe actuala soție a finului său

Mai mult, el a adăugat şi faptul că nu o cunoaşte pe noua aleasă a lui Cristian Georgescu, adăugând că „nu a întâlnit-o vreodată”. Cât despre vreun eventual sfat pe care ar putea să-i ofere fostului său fin, Cristian Ţânţăreanu a oferit un răspuns foarte direct:

„Nu-mi mai place să dau sfaturi unuia sau altuia. E mai bine ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui, aşa cum crede el că e mai bine. Am ajuns în faza în care nici mie personal nu-mi mai dau sfaturi, ca să zic aşa!”.

Ce a spus Anca Țurcașiu despre divorț

După divorț, foștii soți au intrat în silenzio stampa, ambii evitând să dea vreo declarație pe marginea acestui subiect. Cea care a spart însă tăcerea a fost Anca Țurcașiu. Ea a făcut, în premieră, dezvăluiri despre acest subiect încă dureros pentru ea, în emisiunea “Poezie și delicatețuri”, găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV.

“Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit artista.

Urmăriți Impact.ro și pe