Anca Ţurcaşiu, mărturisire dureroasă despre divorţul de Cristian Georgescu. “Am ieşit șifonată”

Ioana Bucur 11.06.2021, 08:49
Anca Ţurcaşiu, mărturisire dureroasă despre divorţul de Cristian Georgescu. “Am ieşit șifonată”

La 51 de ani, este nevoită să o ia de la capăt, fără bărbatul lângă care își imagina că își va trăi tot restul vieții. Anca Țurcașiu, mărturisire dureroasă despre divorțul de Cristian Georgescu.

Anca Țurcașiu, mărturisire dureroasă despre divorțul de Cristian Georgescu

Actrița a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate în emisiunea lui Mircea Dinescu, de la Prima TV. Anca Țurcașiu, mărturisire dureroasă despre divorțul de Adrian Georgescu. Spune că nu simte că ceea ce i s-a întâmplat poate fi numită o dramă, ci doar o etapă dificilă, din care, poate, a ieșit „șifonată”, dar din care a avut multe de învățat.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit artista.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor Playtech.ro, Anca Țurcașiu a vorbit și despre căsnicia de 22 de ani, încheiată printr-un divorț dureros.

„Fiecare dintre noi trebuie să parcurgă un drum lung, ca să-ţi conştientizezi propria putere. Într-un fel, am făcut asta, adică mi-am spus povestea în cel mai recent videoclip al meu pe care l-am lansat în martie. Vreau să dau un reset. E povestea unei femei puternice care tocmai a ieşit dintr-o relaţie de dragoste, dar care trebuie să-şi trăiască mai departe viaţa, cu fruntea sus!”, a mai mărturisit vedeta.

Anca Țurcașiu, mărturisire dureroasă despre divorțul de Cristian Georgescu
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

„Sunt încă o femeie care mai are ceva de spus”

Anca Țurcașiu a împlinit, în luna martie, 51 de ani, însă puțini ar putea să ghicească vârsta. Actrița este într-o formă de invidiat și recunoaște că se simte excelent în pielea ei.

„Mă simt foarte bine în pielea mea, la 51 de ani. Aşa, ca un element de divertisment, pot să vă spun că pe tort am pus cifrele 1 şi 5, dar nu în ordinea în care ne-am fi aşteptat, adică 51, ci invers, 15. Şi am făcut asta nu fiindcă vreau să-mi ascund vârsta. Nu am cum aşa ceva. Pe de altă parte, sunt conştientă că sunt încă o femeie care mai are ceva de spus”, a declarat Anca Ţurcaşiu în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Chiar dacă este conștientă de faptul că, oriunde ar merge, captează privirile bărbaților, care recurg la diferite metode de a-i atrage atenția, Anca Țurcașiu a afirmat că momentan nu se gândește la căsătorie.

„Nu vreau să mă gândesc acum la un anume scenariu de viitor. Refuz pur şi simplu. Nu mai iau nimic în calcul şi nici nu vreau să mă gândesc dacă mai cred sau nu în căsătorie. Am ajuns la concluzia că nu poţi şti mare lucru despre viitor, iar dacă va fi să se întâmple ceva anume, ei bine, atunci se va întâmpla. Nu ai cum să previi aşa ceva. Nu poţi spune asta da, asta nu”, a adaugat Anca Ţurcaşiu.

Urmăriți Impact.ro și pe