Anca Ţurcaşiu o ia pe urmele Loredanei Groza. Fanii i-au adresat critici dure şi spun că nu o mai recunosc

Ana Ionescu 10.05.2021, 13:20
Anca Ţurcaşiu o ia pe urmele Loredanei Groza. Fanii i-au adresat critici dure şi spun că nu o mai recunosc

Anca Ţurcaşiu pare să o ia pe urmele Loredanei Groza. Cel puţin asta îi reproşează fanii pe reţelele de socializare, unde artista a devenit foarte activă. Admiratorii cântăreţei spun că nu o mai recunosc şi o acuză că a exagerat cu operaţiile estetice.

De ce au criticat-o fanii pe Anca Ţurcaşiu. Spun că este de nerecunoscut

După divorţul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Ţurcaşiu s-a reinventat. Artista a lansat o melodie nouă şi este din ce în ce mai activă pe plan profesional. Ţine foarte des legătura cu admiratorii de pe Facebook sau Instagram, unde postează frecvent fotografii cu activităţile pe care le face. În urmă cu câteva săptămâni, Anca Ţurcaşiu a publicat o imagine în care apare legănându-se într-un leagăn.

Fanii nu au primit însă cu entuziasm fotografia şi i-au transmis că este complet schimbată şi că nu mai seamană deloc cu Anca Ţurcaşiu de altădată. Mai mult, unii i-au spus că a luat-o pe urmele Loredanei Groaza, care a fost şi ea pusă la zid de fani pentru că şi-a schimbat radical fizionomia.

„Doamne aşa arăţi mai nou? Operaţiile nu cred că trebuia să- ţi schimbe trăsăturile iniţiale… De nerecunoscut, Ești de nerecunoscut, erai o femeie frumoasa, păcat. Dacă nu citeam cine e, nici nu o recunoşteam! Păcat!, Erai mult mai frumoasă înainte, îmi pare rău ,dar nu te-am recunoscut, eşti schimbată total, nu îmi vine să cred că eşti Anca Ţurcaşiu pe care o ştiam, De ce să vrei sa nu mai fii tu? Nu îmi place noua Anca Ţurcaşiu, Păcat ca te-ai urâţit şi tu. Nu ştiu ce vă trece prin cap să vă pociţi aşa Te-ai deformat. Mare păcat ca erai naturală și erai ok. Eşti de recumoscut!!! Te-ai lucrat şi tu precum Loredana….cred ca nici voi nu vă mai recunoaşteţi, noroc, cu cărțile de identitate”, sunt câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat fanii artistei pe Instagram.

Anca Turcasiu o ia pe urmele Loredanei Groza. Este de nerecunoscut
Anca Turcasiu o ia pe urmele Loredanei Groza. Este de nerecunoscut

Ce spunea Anca Ţurcaşiu despre operaţiile estetice în urmă cu câţiva ani

Anca Ţurcaşiu spunea în urmă cu câţiva ani, pe când avea 42 de ani, că nu este de acord cu operaţiile estetice şi că o femeie ar trebui să îşi accepte vârsta.

„Înfrumuseţarea asta… ne chinuieşte aiurea! E o chestiune venită de la nebunia asta cu perfecţiunea din şapte mii de reviste. Suntem lăsaţi să fim diferiţi, suntem lăsaţi să îmbătrânim, iar să tragi cu disperare să arăţi la 60 de ani ca la 30 e ceva nefiresc. Eu stau în oglindă cinci minute. N-am operaţii estetice şi nici n-aş apela la aşa ceva. O mare greşeală a femeilor este aceea de a nu te accepta aşa cum eşti. Nu e normal să fii nefericit, să suferi că ‘vai, mi-au apărut nişte riduri!’. Ne îmbogăţim cu atâta maturitate. În fiecare an ce trece devii mai bogat. Aspectul fizic e important în meseria pe care o ai, dar contează să fii fericit. Apreciez naturaleţea şi a fi împăcat cu tine că e OK. Atunci când ai un rol, trebuie să apelezi la nişte metode, dar nu aşa, aiurea”, spunea Anca Ţurcaşiu pentru ziarul Ring, în 2013.

Anca Ţurcaşiu a împlinit zilele trecute 50 de ani. Cu această ocazie, artista a realizat un pictorial sexy şi i-a invitat pe fanii săi să o urmărească pe canalul de YouTube.

Anca Turcaşiu a divorţat de soţul său anul trecut

Anca Turcaşiu a divorţat de soţul său anul trecut. Cei doi au preferat să nu dea prea multe detalii despre motivele separării, astfel că anunţul despărţirii a fost făcut de artistă pe paginile sale de socializare, precizând că nu va da alte informaţii decât cele publicate.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!
Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe