Din ce vrea să facă bani Lora. Lucrează împreună cu italienii. „Îmi iubesc corpul”

Badea Violeta 29.08.2022, 08:29

Lora, pe numele său adevărat Laura Petrescu, este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, frumoasa blondină a câștigat bani frumoși din muzică și acum se gândește să-i investească. De curând, aceasta a vorbit despre business-ul la care a visat dintotdeauna. Iată ce planuri are solista!

Ce afacere vrea să-și deschidă Lora

Lora, în vârstă de 40 de ani, este o cântareață extrem de îndragită în România, așa că nici nu este de mirare că a obținut venituri importante din industria muzicală.

Acum, superba solistă se gândește serios să se lanseze în afaceri. Ea a spus că își dorește foarte mult să aibă propria linie de produse cosmetice, pentru care va lucra cu un laborator din Italia.

„O să lansez brandul meu de make-up, pentru care lucrez cu un laborator din Italia”, a spus Lora, în exclusivitate, pentru Click!.

Ce afacere vrea sa-si deschida Lora
Lora

Cum se menține în formă Lora

Deși nu se mai află la prima tinerețe, Lora arată cât se poate de bine și se menține într-o formă incredibilă. Pe lângă tenul perfect, vedeta se poate mândri și cu un corp de invidiat. Blondina a dezvăluit că are foarte mare grijă de pielea sa.

„Frumusețea este dintr-un anumit punct, o alegere. Eu aleg să am grijă de mine, pielea mea este haina mea cea mai de preț și o răsfăț cu produsele și formulele brandului meu, cât despre celulită, nu consider lipsa ei etalon al frumuseții.

Femeile au tot felul de perioade cu și fără celulită. Important este să avem alegeri cât mai favorabile frumuseții și sănătății noastre și să ne purtăm trupurile prin lume ca pe niște opere de artă.”, a spus Lora, citată de ciao.ro.

Ce nu i-ar ierta Lora niciodată partenerului ei

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de mai mulți ani, iar acum artista a mărturisit ce nu i-ar ierta niciodată iubitului ei. Recent, cântăreața a dezvăluit că nu mai este dispusă să facă compromisuri în relațiile amoroase.

„Las mult de la mine chiar dacă par foarte strictă. Și după ce las mult, vine o zi când, aparent din senin, te trezești un om eliberat de iubirea mea”, a declarat solista pentru sursa de mai sus.

Ea și managerul ei, Ionuț Ghenu, formează un cuplu din 2019. La un moment dat, cei doi aveau de gând să-și unească destinele, însă pandemia le-a dat planurile peste cap.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...