Din ce face Loredana Groza 100.000 de euro într-o săptămână. Cântăreaţa are un succes uriaş

Stan Filon 17.07.2022, 21:04

Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru Loredana Groza și acesta încă nu s-a terminat! Oamenii au ieșit din pandemie și s-au pus pe petrecut. Vorbim despre oamenii de afaceri, nu despre muritorii de rând, care au primit numai vești proaste, de la scumpirea carburanților, până la explozia de prețuri de la alimente. Așadar, oamenii de bani gata au răsuflat ușurați după pandemie și au început să organizeze evenimente private cu sute de invitați și artiști numai unu și unu. Loredana Groza a cântat la multe dintre aceste evenimente private.

Din ce face Loredana Groza 100.000 de euro într-o săptămână

Loredana Groza este singura artistă din România care a fost vedetă și pe vremea lui Ceaușescu și s-a transformat într-o adevărată divă după Revoluția din 1989. Șlagărele ei s-au transformat în hit-uri, iar artista s-a adaptat perfect, câștigând alți și alți fani. Nu este de mirare că este solicitată peste tot, iar sumele pe care le câștigă sunt unele demne de popularitatea sa.

Loredana Groza a început foarte bine anul 2022. În luna februarie a fost invitat special la nunta milionarului Cristian Burci, care a avut loc în Abu Shabi, într-o locație mai mult decât selectă. Cântăreața a încins atmosfera și a cântat și a dansat alături de invitați. La un moment dat, a dansat chiar cu ginerică pe o masă! Onorariul său a fost unul consistent, cu siguranță.

Serie nebună de concerte

A mai petrecut și la un eveniment privat al omului de afaceri Ionuț Marinescu, cunoscut drept Droopy. Acesta a împlinit 44 de ani și a făcut o petrecere despre care  s-a vorbit zile întregi. Printre cântăreții care i-au încântat pe meseni a fost și nelipsita Loredana Groza.

Recent, Lore a avut o cântare și în Grecia. Vorbim despre un eveniment de lux care s-a ținut într-o locație exclusivistă din Mykonos, organizată de Dragoș Buriu, CEO Newton Slots și Winner Online, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Petrecerea a fost cu adevărat spectaculoasă, iar Loredana a mers acolo ca invitat special, însă cu siguranță a primit și un onorariu gras. 

Ei bine, artista mai are multe contracte, anul acesta. Recent s-a aflat că Loredana Groza va susține 10 concerte în doar 7 zile, în luna august. Se pare că va încasa cel puțin 10.000 de euro pentru un concert, așa că artista va încheia săptămâna mai bogată cu cel puțin 100 de mii de euro. Îi dorim succes și o așteptăm cu noi și noi hituri!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...