Cum s-a filmat Loredana Groza pe stradă. Vedeta lansează o provocare pentru fani. Video

Ioana Bucur 08.07.2022, 08:51

Excentrică, nonconformistă, într-o continuă reinventare și mereu provocatoare. Loredana Groza și-a surprins din nou admiratorii, de data asta, cu o apariție senzațională nu într-o destinație exotică, ci pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Cum s-a filmat artista, în timp ce era privită de trecători curioși, și ce provocare a lansat pentru fanii săi.

Loredana Groza, apariție fabuloasă pe stradă

Pentru fanii artistei, așteptarea a luat sfârșit. Loredana a lansat recent o nouă piesă, „Dans, Dans, Dans”, perfectă pentru cluburile și petrecerile de la malul mării. Artista a început promovarea single-ului, bifând deja o apariție la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil la Antena 1, unde a interpretat piesa în premieră.

Însă marea surpriză nu a venit pe platoul de filmare. Artista a publicat pe platformele de social media o înregistrare ce a făcut furori în rândul admiratorilor săi. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni largi și o bustieră ce îi lăsa abdomenul la vedere, și înconjurată de cei patru dansatori cu care colaborează pentru acest nou proiect, artista s-a filmat în timp ce dansa pe stradă, în fața studioului în care se filmează „Neatza cu Răzvan și Dani” și „Acces Direct”.

Fiecare pas al vedetei Antena 1 a fost urmărit cu atenție de câțiva trecători curioși, cărora probabil nu le venea să creadă că au avut șansa de a se întâlni pe stradă cu celebra cântăreață.

Însă dansul făcut de Loredana Groza nu a fost doar o demonstrație a abilităților sale, ci și o provocare pentru fanii săi.

„Intră în #DansDansDans!! Vezi provocarea de pe pagina mea de Tik Tok @loredanagrozaofficial ! Cele mai cool dansuri le voi reposta și premia!!! Vara asta e cu Dans, Dans, Dans!!”, a scris Loredana, în descrierea clipului video.

Cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „Ce frumos! Ești minunată!!! Și echipa e ceea ce trebuie”, „Bravooooo ești super simpatică, frumoasă, talentată, ani de viață sănătate multă și fericită”, „Sunteți foarte tari. Vă doresc sănătate și succes mai departe. Vă pup și vă iubesc”, „Piesa asta o să fie nr 1 vara asta” – sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Cum s-a filmat Loredana Groza pe stradă. Vedeta lansează o provocare pentru fani. Video

„Nicio operație estetică”

Nu este un secret că Loredana muncește din greu pentru a se menține în formă. Cu toate că în București temperaturile au fost caniculare în ultimele zile, artista face în continuare sport în aer liber și a împărtășit cu fanii ei câteva imagini din timpul antrenamentului.

Artista susține că nu și-a făcut nicio operație estetică, cu toate că nu este împotriva acestui tip de intervenții.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta.

Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a spus artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...