Din ce face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada. E foarte lăudată de fostul sportiv

Iancu Andreea 30.12.2021, 13:14
Din ce face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada. E foarte lăudată de fostul sportiv

Leonard Doroftei, unul dintre cei mai cunoscuți pugiliști din România, se bucură de un mariaj de aproape trei decenii cu soția sa, Monica. Cei doi au împreună trei copii și locuiesc de o perioadă bună de timp în Canada. Fostul sportiv a decis să părăsească țara natală în căutarea unui trai mai bun. Într-un interviu recent, Leonard Doroftei a povestit din ce face bani soția lui în Canada. Fostul luptător de box are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei de viață.

Detalii despre viața fostului pugilist român. Din ce își câștigă existența soția lui Leonard Doroftei în Canada

Fostul campion de box a ales să se despartă de România în urmă cu mai mulți ani, când a plecat în Canada. Leonard Doroftei și soția lui câștigă acolo bani frumoși și trăiesc o viață armonioasă alături de cei trei fii ai lor. Adrian, fiul cel mare al fostului sportiv, este un afacerist care face deja sume impresionante de bani, în timp ce mijlociul este absolvent al Facultății de Fizică.

Mezina familiei învață la un colegiu și visează la o carieră de medic. Nici soția lui Leonard, Monica, nu o duce rău. În timp ce fostul pugilist își urmează pasiunea pentru sport, ca antrenor de box, soția sa lucrează la aeroport. Pentru modul în care cu toții își trăiesc viața Leonard Doroftei îi este recunoscător soției sale. Monica este cea care se ocupă ca întreaga familie să fie unită.

Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP.

Din ce face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada
Leonard și Monica Doroftei

Cum a început povestea de dragoste a soților Doroftei

În ciuda faptului că boxul i-a făcut pe mulți să îl considere o persoană dură, Leonard Doroftei este un bărbat extrem de sensibil. Potrivit spuselor Monicăi, soția fostului pugilist, cei doi s-au cunoscut încă din 1992, când el avea 20 de ani, iar ea doar 16 ani. Partenera de viață a sportivului susține că între ei a fost dragoste la prima vedere, umorul soțului său fiind trăsătura care a cucerit-o de prima oară. Ulterior, a văzut la Leonard numeroase calități.

Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992,la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată și lista poate să continue, a povestit soția lui Leonard Doroftei, potrivit libertatea.ro.

Din ce face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada
Soții Doroftei au împreună o familie superbă

Cererea în căsătorie a venit după doi ani și jumătate

Pentru că cei doi au fost uniți de sentimente intense de iubire, iar Monica a reprezentat mereu un sprijin pentru fostul pugilist, Leonard a decis în urmă cu aproape 30 de ani să își unească destinul de cel al iubitei sale. Astfel, cei doi au devenit o familie.

Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate (pe parcurs am descoperit că poți iubi un om mai mult decât pe tine însuți ). Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții!, a mai povestit Monica Doroftei.

În prezent, cei doi parteneri locuiesc în Canada și se bucură de o familie frumoasă alături de cei trei copii ai lor, reușind să se descurce de minune chiar și departe de țara natală.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...
Recomandări