Leonard Doroftei regretă că s-a mutat în Canada: “Am luat o decizie la nervi”

Beatrice Dumitru 09.12.2021, 13:06
Leonard Doroftei regretă că s-a mutat în Canada: “Am luat o decizie la nervi”

În urmă cu doi ani Leonard Doroftei a decis să părăsească România și să înceapă o viață nouă în Canada alături de familia sa. „Moșul” a plecat din țară supărat că și-a pierdut restaurantul din Ploiești, dar această schimbare nu i-a adus fericirea și a recunocut că îi pare rău că a luat această decizie. ”Am să regret toată viața”, a mărturisit Leonard Doroftei.

„Am luat o decizie, la nervi, pe care am s-o regret toata viaţa”

Leonard Doroftei a primit o lovitură grea atunci când a trebuit să-și închidă afacerea de succes,
“Doroftei Pub” din Ploiești, deoarece Primăria voia să închidă clădirea în care funcționa restaurantul pentru că era clasată cu risc seismic ridicat. Deși a câștigat în instanță „Moșu” a renunțat și a găsit un alt loc unde să-și deschidă restaurantul, dar afacerea nu a mai mers.

Fostul campion de box a decis atunci să închidă afacerea și să părăsească România. Acesta a plecat în Canada și s-a stabilit la Montreal,  dar a mărturisit că regretă decizia de a se muta în altă țară pentru că duce dorul pământului natal.

Leonard Doroftei regretă că s-a mutat în Canada: “Am luat o decizie la nervi”
leonard Dorofeti s-a mutat în Canada.

„De tot din România îmi este dor! De la înjurături până la tăiatul porcului! Totul! Aerul ăla pe care-l respiri! Am luat o decizie, la nervi, pe care am s-o regret toata viaţa, probabil. Dar asta-i viaţa!”, a dezvăluit Leonard Doroftei pentru Antena Sport.

Leonard Doroftei este antrenor în Canada

În Canada, „Moșu” s-a reîntors în sala de box, unde lucrează part-time ca antrenor și a spus cum decurge o zi din viața sa, atunci când nu are antrenamente. El a glumit și a povestit că se ocupă de treburile casnice. Leonard Doroftei este vecin cu un alt campion român la box, Adrian Diaconu.

„Mă trezesc dimineaţa pe la 12:00! Dacă am antrenament, mă duc la antrenament. Daca n-am, îmi caut de treabă. Îmi caut de treabă, mai mătur prin casă, dau cu aspiratorul, şterg praful. Eu ştiu? Pe şemineu, în baie! Sunt vecin cu Diaconu, ne pregătim, ne ducem să tăiem porcul zilele astea!”, a mai spus Doroftei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...